Novi teaser za “Ghost In The Shell” pokazuje nam Motoko u akciji

 

Holivudske adaptacije anime filmova uglavnom ne hvataju preveliku pozornost javnosti, no “Ghost In The Shell” svakako je iznimka pošto svaki teaser samo pojačava iščekivanje.

Naravno, to ne znači da ne postoji poveća količina skepse vezane uz to hoće li redatelj Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) napraviti adekvatan posao. Nezadovoljstvo djelomično potječe i iz toga što su japanske likove zamijenili američki glumci, što i nije pretjerano čudno pošto su isti tretman dobile gotovo sve adaptacije s azijskog filmskog tržišta. No u konačnici jedino što je stvarno važno je hoće li film biti dobar ili ne.

U novom teaseru dobili smo prvi pogled na Motoko Major (Scarlett Johansson) u akciji. Zapravo ne vidimo mnogo, ali zato je tu uređaj za nevidljivost, udarac, slow-mo, cyberpunk grad i, naravno, Scarlett u prvom planu.

Teaser svakako nije loš, ali istovremeno ne vjerujem da će nekome promijeniti mišljenje. No zato 13. studenog stiže prvi pravi trailer i tada ćemo sigurno moći zaključiti nešto više.

Film u kina dolazi 31. ožujka 2017. godine, a do onda ćemo sigurno dobiti još podosta materijala koji će nas pokušati uvjeriti da je stvar itekako vrijedna gledanja.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics