Novi teaser za “Ghost In The Shell” pokazuje nam Motoko u akciji

 

Holivudske adaptacije anime filmova uglavnom ne hvataju preveliku pozornost javnosti, no “Ghost In The Shell” svakako je iznimka pošto svaki teaser samo pojačava iščekivanje.

Naravno, to ne znači da ne postoji poveća količina skepse vezane uz to hoće li redatelj Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) napraviti adekvatan posao. Nezadovoljstvo djelomično potječe i iz toga što su japanske likove zamijenili američki glumci, što i nije pretjerano čudno pošto su isti tretman dobile gotovo sve adaptacije s azijskog filmskog tržišta. No u konačnici jedino što je stvarno važno je hoće li film biti dobar ili ne.

U novom teaseru dobili smo prvi pogled na Motoko Major (Scarlett Johansson) u akciji. Zapravo ne vidimo mnogo, ali zato je tu uređaj za nevidljivost, udarac, slow-mo, cyberpunk grad i, naravno, Scarlett u prvom planu.

Teaser svakako nije loš, ali istovremeno ne vjerujem da će nekome promijeniti mišljenje. No zato 13. studenog stiže prvi pravi trailer i tada ćemo sigurno moći zaključiti nešto više.

Film u kina dolazi 31. ožujka 2017. godine, a do onda ćemo sigurno dobiti još podosta materijala koji će nas pokušati uvjeriti da je stvar itekako vrijedna gledanja.

Check Also

Novi hibridni model prikazivanja filmova istovremeno na HBO Maxu i kinima!

Ova godina je bila vrlo neugodna, i dok ju polako privodimo kraju stiže ekskluzivna vijest …

Van Helsing: stiže nam novi film kojeg će režirati Julius Avery

U svakom slučaju 2020. je puna iznenađenja. I iako su ona uglavnom bila neugodna, stiže …

Web Statistics