U planu je serija Starship Troopers: Želite li znati više?

Čini se da franžiza Resident Evil nije jedina koja se nastoji probiti na male ekrena. Po svemu sudeći u bliskoj budućnosti bi mogli dobiti i seriju Starship Troopers (Svemirski marinici). To je u nedavnom inervjuu otkrio ni manje ni više nego Ed Neumeier, koji je napisao scenarij za sva tri igrana filma i animirani Starship Troopers: Traitor of Mars.

Kada je upitan za potencijalni reboot franšize s originalnom glumačkom postavom Neumeier je izjavio sljedeće:

“Pa mislim da je izvedivo. Ne želim ureći čitavu stvar, ali pričamo o tv seriji baziranoj na toj ideji.”

Takva serija bi bila više nego dobrodošla, pogotovo s originalnom glumačkom postavom i Edom Neumeierom. I ne sumnjamo da bi se Netflix, Hulu ili čak Amazon rado prihvatili takvog projekta. No izgleda da je projekt još uvijek u fazi razmatranja pa ga ni mi ne želimo ureći.

U originalnom Starship Troopers filmu iz 1997. godine glavne su uloge tumačili Casper Van Dien, Denise Richards, Neil Patrick Harris, Dina Myer, Jake Busey, Patrick Muldoon, Clancy Brown i Michael Ironside.

Ovo nije prvi puta da se razgovara o potencijalnoj seriji Starship Troopers. Producent Neal H. Moritz je 2015. godine pričao o filmu ili potencijalnoj tv seriji, ali se na kraju ništa od toga nije dogodilo. 2016. su Columbia i Neal H. Moritz najavili scenariste (Mark Swift i Damian Shannon) za filmski reboot. Orginalni redatelj Paul Verhoeven, kao i Ed Neumeier su izrazili svoj skepticizam vezan uz takav projekt. Fanovi bi vjerojatno radije željeli dobiti tv seriju s originalnom glumačkom postavom.

“Imam miješane osjećaje oko reboota jer mislim da ono što smo napravili s prvim filmom je gotovo nemoguće ponoviti… Strukturu Starship Troopersa sam bazirao na propagandnim filmovima Drugog svjetskog rata koje su studiji radili između 1941. i 1944. godine. Više ne pričamo o takvim filmovima, ali oni su imali specifičnu strukturu, te su bili napravljeni u vrijeme sukoba, i nisu imali krajnju poantu kao Starship Troopers. Pretpostavljam da se može napraviti novi film kao ozbiljnija verzija knjige bez političkih kometara, ali ne znam da li me to uopće interesira. Spektakl glomaznih bića i iznimno krvoproliće u njihovoj borbi, u današnje vrijeme kada je to tako lako napraviti ne čini mi se posebno interesantnim. No možda će se sviđati drugima.” – Ed Neumeier.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Jedan komentar

  1. Zeljko Ivkovic

    starship je iz 1997 znam da je lapsus calami ali eto ispravite… inače podržavam ideju kao i za resident evil 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics