Trailer za “Zoom” pokazuje nam koliko meta može biti jedan film

180822016_zoom_feat

Art filmovi i oni žanrovski često dobro funkcioniraju zajedno. Novi primjer toga je film “Zoom” koji toliko duboko zalazi u meta ludilo da je teško odrediti u koju bi kategoriju od te dvije više spadao.

Film prati Emmu (Alison Pill), ženu koja radi u tvornici erotskih lutaka, a koja zapravo želi postati stripaš. Njen trenutni projekt fokusira se na priču Edwarda (Gael Garcia Bernal), redatelja akcijskih filmova čiji trenutni film u prvi plan stavlja Michelle (Mariana Ximenes) koja pak piše knjigu o stripašici koja se zove Emma.

Tako, spojeni u meta krug, oni jedno drugome stvaraju priče i vode se sve dublje u zavrzlamu koju nije baš najlakše objasniti. Osim narativnog ludila, film će očito zalaziti i u ono vizualno pa će tako neki trenuci biti animirani.

To je prvi američki film brazilskog redatelja Pedra Morellija, a mi se nadamo da će film biti dovoljno uspješan da ga ponovno stavi u tu poziciju.

Iako će se film (nadamo se) moći potpuno shvatiti tek kad 2. rujna dođe u kina, trailer možete pogledati kako biste barem donekle vidjeli što bi vas otprilike moglo čekati jednom kad film konačno izađe.

 

Check Also

Helstrom: novi trailer za seriju Helstrom otkriva Marvelovu horor stranu

Približava se vrijeme kada ćemo zakoračiti u svijet Helstroma, nove Huluove serije koja će istražiti …

The Haunting of Bly Manor, dobrodošli u novu kuću strave!

Netflix je objavio punokrvni trailer za The Haunting of Bly Manor, novo poglavlje o duhovima …

Web Statistics