The Witcher: prvi pogled na Geraltovog vjernog suputnika – Roacha

Početkom mjeseca Netflix je objavio poster i prvi pogled na glavne likove njihove iznimno iščekivane fantasy serije The Witcher. No tada fanovi nisu dobili i pogled na Roacha, Geraltovog vjernog konja, što je Henry Cavill sada ispravio i iskoristio kao podsjetnik da nas sasvim sigurno čeka još novosti na nadolazećem San Diego Comic-Conu. Henry Cavill je na društvenim mrežama objavio prvu fotografiju Geralta sa svojim vjernim suputnikom, uz tekst: “Put do San Diega je dug. Dobra vijest je da je Roach puno bolje društvo nego ljudi, vilenjaci ili čak patuljci. S njom nije uvijek lako, ali zna više nego većina i brine taman toliko da bude jedino društvo u kojem se isplati uživati.” To je naravno popratio i Netflix te se također malo zafrkavao s fanovima uz natpis: “Vi ste preklinjali, mi smo dostavili. Evo prvog pogleda na Roacha.”

Panel za seriju će se na San Diego Comic-Conu održati 19. srpnja, a moderirat će ga Yvette Nicole Brown, dok će ostale sudionike činiti glavni glumci i Lauren Schmidt Hissrich.

Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil) je showrunnerica i izvršna producentica serije zajedno s Alikom Sakharovom (House of Cards, Game of Thrones). Svojedobno je Hissrich izjavila da unatoč tome što je veliki fan video igara, će Netflixova serija biti nezavisna od njih i da se neće oslanjati na njih. “Željeli smo napraviti našu vlastitu vizualnu interpretaciju. Kako sam razvijala seriju tako sam se povukla od igranja video igara jer sam se htjela osigurati da serija koju stvaramo bude unikatna.” Također je izjavila i kako nema potrebe za bojazni da će serija biti bez ključnog kulturološkog konteksta. Sean Daniel, Jason Brown i Kathy Lingg su također izvršni producenti za Hivemind Entertainment zajedno s Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Image.

Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) će režirati četiri epizode serije, dok će Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režirati po dvije epizode.

Uz Henryja Cavilla (Mission Impossible – Fallout, Justice League) kao Geralta od Rivije, glavne uloge tumače Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) kao misteriozna mlada Ciri i Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) kao Yennefer.

The Witcher na Netflix stiže u četvrtom kvartalu 2019. godine.

The Witcher

Check Also

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics