Home / Videodrom / Netflix je objavio prvi službeni poster i fotke za seriju The Witcher

Netflix je objavio prvi službeni poster i fotke za seriju The Witcher

U očekivanju San Diego Comic-Cona Netflix je na društvenim mrežama objavio prvi pogled na glavne likove njihove fantasy serije The Witcher, a plasiran je i prvi poster – “The worst monsters are the ones we create.” Sada znamo i da će se panel za seriju na San Diego Comic-Conu održati 19. srpnja, a moderirat će ga Yvette Nicole Brown, dok će ostale sudionike činiti glavni glumci i Lauren Schmidt Hissrich.

Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil) je showrunnerica i izvršna producentica serije zajedno s Alikom Sakharovom (House of Cards, Game of Thrones). Svojedobno je Hissrich izjavila da unatoč tome što je veliki fan video igara, će Netflixova serija biti nezavisna od njih i da se neće oslanjati na njih. “Željeli smo napraviti našu vlastitu vizualnu interpretaciju. Kako sam razvijala seriju tako sam se povukla od igranja video igara jer sam se htjela osigurati da serija koju stvaramo bude unikatna.” Također je izjavila i kako nema potrebe za bojazni da će serija biti bez ključnog kulturološkog konteksta. Sean Daniel, Jason Brown i Kathy Lingg su također izvršni producenti za Hivemind Entertainment zajedno s Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Image.

Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) će režirati četiri epizode serije, dok će Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režirati po dvije epizode.

Uz Henryja Cavilla (Mission Impossible – Fallout, Justice League) kao Geralta od Rivije, glavne uloge tumače Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) kao misteriozna mlada Ciri i Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) kao Yennefer. Prve službene fotografije su nam otkrile upravo kako će točno izgledati ti likovi.

U ostalim većim ulogama nalaze se i Jodhi May (Game of Thrones, Genius) kao kraljica Calanthe; Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude) kao njezin muž Eist; Adam Levy (Knightfall, Snatch) kao druid Mousesack; MyAnna Buring kao rektorica akademije magije u Aretuzi, Tissaia; Mimi Ndiweni i Therica Wilson-Read kao novakinje čarobnice – Fringilla i Sabrina, te Millie Brady kao izgnana princeza Renfri.

The Witcher na Netflix stiže u četvrtom kvartalu 2019. godine.

The Witcher

The Witcher

The Witcher

The Witcher

The Witcher

The Witcher

The Witcher

The Witcher

The Witcher

Check Also

Creepshow: novi trailer nudi bolji pogled na stvari koje će vas odvesti do ludila

AMC-ova horor platforma Shudder objavila je novi trailer za antologijsku horor seriju Creepshow, baziranu na …

Otključajte tajne prvog teasera za The Secret Garden

Studiocanal je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću adaptaciju The Secret Garden, baziranu na istoimenom …

Web Statistics