The Wheel of Time: prvi trailer za Amazonovu adaptaciju!

Nakon što je Amazon Prime prošli mjesec objavio prve fotografije za prvu sezonu serije The Wheel of Time sada je stigao i dugoočekivani trailer za adaptaciju epskog književnog serijala autora Roberta Jordana.

Showrunner, scenarist i glavni izvršni producent je Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Chuck). Ostale izvršne producente čine: Larry Mondragon i Rick Selvage za Red Eagle Entertainment (Winter Dragon), Ted Field i Mike Weber za Radar Pictures (Jumanji: Welcome to the Jungle, Winter Dragon), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe i Uta Briesewitz (Westworld) koja je ujedno i režirala prve dvije epizode prve sezone. Ostali redatelji prve sezone su Wayne Yip, Salli Richardson Whitfield i Ciaran Donnelly.

Smještena u epski svijet gdje magija postoji, ali je mogu koristiti samo određene žene, priča prati Moiraine, članicu iznimno moćne “sjenovite” ženske organizacije Aes Sedai, dok stiže u gradić Two Rivers. Od tamo ona kreće na opasno putovanje svijetom, s pet mladića i djevojaka, od kojih se za jednog vjeruje da je reinkarnacija iznimno jake individue – Dragon Reborn, koja će ili spasiti ili uništiti čovječanstvo.

Glavne uloge tumače Rosamund Pike (Gone Girl, Jack Reacher, Die Another Day) kao Moiraine Damodred, Josha Stradowski (Instinct) kao Rand al’Thor, Marcus Rutherford (Obey) kao Perrin Aybara, Barney Harris (Long Halftime Walk) kao Matrim Cauthon, Zoë Robins (The Shannara Chronicles) kao Nynaeve al’Meara, Madeleine Madden (Dora and the Lost City of Gold) kao Egwene al’Vere, Michael McElhatton (Game of Thrones, Chernobyl) kao Tam Al’Thor i Daniel Henney (Criminal Minds) kao Lan Mandragoran.

Prva sezona The Wheel of Time će premijeru doživjeti s čak tri epizode 19. studenog, a sastoji se od ukupno šest epizoda (Leavetaking, Shadow’s Waiting, A Place of Safety, The Dragon Reborn, Blood Calls Blood i The Flame of Tar Valon). Serija je već obnovljena za drugu sezonu i produkcija je na njoj počela još u srpnju.

Kod nas je Hangar 7 osigurao prava za prve tri knjige serijala The Wheel of Time Roberta Jordana. Prva knjiga je u prijevodu i izlazi ovu jesen.

The Wheel of Time

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics