The Dragon Prince: sletio je trailer za treću sezonu!

Kako IGN ekskluzivno prenosi, ako ste strpljivo čekali novu sezonu fantastične Netflixove animirane serije The Dragon Prince, onda imamo za vas pravu poslasticu, službeni trailer za treću sezonu! Trailer je također potvrdio kako nas premijera serije očekuje 22. studenog.

Tvorci serije su Justin Richmond i Aaron Ehasz. Prva sezona je na Netflix stigla u rujnu 2018. godine, a druga sezona je premijeru imala pet mjeseci kasnije, u veljači 2019. godine. The Dragon Prince se brzo iskristalizirao kao izvrsna animirana serija s velikom bazom fanova. Treća sezona će nadamo se nastaviti istim putem, neodoljivim epskim avanturama s Callumom (Jack DeSena), Ezranom (Sasha Rojen) i Raylom (Paula Burrows), dok nas pri tome svako toliko uspješno iznenadi s nečim vrlo interesantnim. Svaka sezona do sada je oborila sva očekivanja. Da stvari idu jako dobro, govori i to što su tvorci na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu iznijeli planove da serija ide do sedme sezone, što je po njima idealno za ispričati priču koju su zamislili.

Netflix i Wonderstorm su nedavno najavili i partnerstvo s izdavačem Dark Horse, za tvrdoukoričenu knjigu “The Art of The Dragon Prince“, koja će fanovima ponuditi do sada neviđeni pogled na seriju, kroz koncept artove, početne dizajne i slično.

Recenziju prve sezone možete pronaći ovdje.

The Dragon Prince

The Dragon Prince

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics