Star Wars Day – Pula 2016.

 

29042016_star_wars_day_pula_post

Sutra, 30. travnja održava se Star Wars Day Pula 2016. u prostoru Zajednice Talijana Grada Pule, Carrarina 1, od 10:00 do 21:00 h. Organizator je udruga Zaigrana Koza u suradnji sa Zajednicom Talijana Grada Pule. Event je zamišljen kao spoj Međunarodnog dana društvenih igara (International tabletop day) i Star Wars dana (May the 4th be with You). Primarni cilj događanja je zainteresirati što više ljudi za društvene igre, te obilježiti dan bogatim tematskim programom u suradnji s ostalim udrugama.

Na programu će se naći igranje Star Wars društvenih igara koje će posjetiteljima prezentirati članovi Zaigrane Koze. Izdvajamo Imperial Assault i Star Wars: Risk. Posjetitelji željni još veće avanture i priče moći će se iskušati u jednom od tri Star Wars RPG-a.

Borbe u svemiru X-Wingovima i TIE Fighterima ili pak Star Destroyerima i Corellian Corvetteama omogućit će vam udruga I Cavalieri dell’Esagono iz Trsta koja će prezentirati dvije popularne Star Wars igre X-Wing Miniatures Game i Star Wars Armada.

Posjetitelji će imati priliku dokazati da su najbolji poznavatelji Star Wars svijeta u kvizu znanja. Odgovorite točno na najviše pitanja i osvojite jednu od bogatih nagrada.

Za ljubitelje video igrica tu će biti udruga Animov iz Izole koja će organizirati igranje video igara Star Wars tematike na konzolama i računalima. Imat ćete priliku odigrati i neke vrlo popularne nove naslove kao što je Star Wars Battlefront, ali i legendarne svemirske simulacije kao što su X-Wing vs. TIE Fighter ili X-Wing: Alliance.

Osim društvenih i video igara, program će obogatiti udruga Lego klub Kockice iz Zagreba čiji će članovi održati izložbu Star Wars Lego kreacija koje će izraditi samo za ovaj event. Uz to će organizirati i radionicu robotike.

Star Wars atmosferu obogatit će i članovi udruge Mos Croatia Spaceport iz Zagreba koji će prisustvovati događaju u kostimima najpoznatijih likova iz filmova i koji će za posjetitelje organizirati razne igre.

Dođite zaigrati pokoju društvenu igru, iskušajte svoje vještine u video igricama, pokažite svoje znanje u kvizu, pogledajte Lego izložbu, poslikajte se s Darth Vaderom i zabavite uz najomiljeniju znanstveno-fantastičnu temu u galaksiji na Star Wars dayu u Puli. Ulaz i kompletan program je u potpunosti besplatan.

10:00 – 21:00 – Igraonica društvenih igara, igraonica retro video igara, prezentacija X-Wing i Star Wars: Armada minijatura, Lego izložba i kostimirani program.

17:00 – sessioni Star Wars role playing gameova

18:00 – Nagradni Star Wars pub quiz

11:00, 15:00 i 18:00 – Radionica Lego Star Wars robotike

Sponzori eventa su Opereta agencija za nekretnine, Istratech, Lego Store Hrvatska i Carta Magica.

Više detalja možete pronaći na linku. Vidimo se tamo!

Check Also

Istrakon: ovogodišnja tema konvencije je umjetna inteligencija!

Od 12. do 14. travnja u pazinskom će se Spomen domu održati Istrakon, konvencija znanstvene …

FantaSTikon slavi 10 godina postojanja!

Ovog vikenda, od 15. do 17. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics