Shining Girls: prvi trailer za Appleovu SF triler seriju

Apple TV Plus je objavio prvi teaser trailer za SF triler seriju Shining Girls (Djevojke koje sjaje). Serija je bazirana na istoimenom romanu autorice Lauren Beukes, koji je osvojio nekoliko književnih nagrada od objavljivanja 2013. godine. Kod nas je roman u prijevodu objavio Profil, a njegovu recenziju možete potražiti ovdje. Showrunnerica, izvršna producentica i scenaristica je Silka Luisa (Strange Angel). Prve dvije epizode režirala je Michelle MacLaren (Breaking Bad) dok su ostale epizode režirale Daina Reid (The Handmaid’s Tale) i Elisabeth Moss koja tumači glavnu ulogu.

Kirby Mazrachi je arhivistica za novine čije su novinarske ambicije stavljene na čekanje nakon što je pretrpila traumatični napad. Kada Kirby sazna da nedavno ubojstvo odražava njezin vlastiti slučaj, udruži se s iskusnim, ali problematičnim novinarom Danom Velazquezom kako bi otkrila identitet svog napadača. Dok shvaćaju da su ovi ‘hladni’ slučajevi povezani, njihove osobne traume i Kirbyjina zamagljena stvarnost omogućuju njenom napadaču da ostane korak ispred.

Uz već spomenutu Elisabeth Moss glavne uloge tumače Wagner Moura (JK, Narcos), Phillipa Soo (Hamilton, Hulu’s Dopesick), Amy Brenneman (The Leftovers, Private Practice) i Jamie Bell (Billy Elliot, Rocketman).

Shining Girls na Apple TV Plus premijerno stiže 29. travnja i to odmah s tri epizode od ukupno njih osam.

“Stvarnost je stvar perspektive.”

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics