Serija The Nevers stiže na Tubi s novim epizodama!

Ako ste pogledali prvi dio prve sezone HBO-ove serije The Nevers (Nemoguće) prilično smo sigurni da vas je u najmanju ruku zanimalo vidjeti kako će se stvar nastaviti razvijati u drugoj polovici. Serija je bila više nego solidno ostvarenje, ali pandemija joj nije igrala na ruku, kao ni čitava priča s tvorcem i incijalnim showrunnerom Jossom Whedonom, da bi u konačnici neslavno završila kao jedna od mnogih žrtava uslijed restrukturiranja Warner Bros. Discoveryja, napustivši HBO Max u isto vrijeme kad i Westworld. Razlika je doduše ipak ta što je Westworld barem dobio priliku završiti sa svim emitiranim epizodama na HBO-u. No što je tu je. Ako vam je serija The Nevers u tom kratkom roku uspjela prirasti srcu unatoč svemu što se oko nje događalo, sada ćete dobiti priliku pogledati ostatak prve sezone.

Serija i dalje ostaje otkazana, ali barem će negdje biti dostupna za gledanje, i to s kompletnom sezonom od ukupno 12 epizoda. Warner Bros. Discovery napravio je ekskluzivni ugovor s platformama Roku i Tubi gdje će se uz The Nevers naći i sve sezone serija Westworld, Raised by Wolves, The Time Traveler’s Wife, Finding Magic Mike, Head of the Class, Legendary i F-Boy Island.

The Nevers tako na Tubi stiže već 13. veljače kada će biti prikazano prvih pet epizoda. 14. veljače će biti prikazane četiri epizode, dok će ostatak od tri epizode biti prikazane 15. veljače. Nova tura prikazivanja će biti dostupna i u razdoblju od 01. do 03. ožujka.

E sad, s obzirom da je serija ipak otkazana glavno je pitanje da li će serija imati neki donekle zadovoljavajući kraj. Ako to želite otkriti prije investiranja u nove epizode onda nastavite čitati. “Mislim da 12. epizoda vraća sve linije priče kući na načine koji će dati zadovoljavajuće katarzični osjećaj. Definitivno postoje elementi priče i dinamika likova koji su bili isplanirani za ugrađivanje u buduće [sezone] serije, ali bi oni započinjali novo poglavlje The Neversa. Vjerujem da smo ovo doveli do onoga što se čini prirodnim krajem.” – izjavila je showrunnerica i izvršna producentica Philippa Goslett.

Glumačku ekipu serije čine Olivia Williams (Counterpart), James Norton (McMafia), Tom Riley (Dark Heart), Ann Skelly (Death and Nightingales), Ben Chaplin (The Thin Red Line), Pip Torrens (The Crown), Zackary Momoh (Seven Seconds), Amy Manson (Torchwood), Nick Frost (Fighting with My Family), Rochelle Neil (Terminator: Dark Fate), Eleanor Tomlinson (Poldark) i Denis O’Hare (Big Little Lies).

Ako ste propustili našu recenziju prvog dijela sezone možete ju pronaći na sljedećem linku.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics