Scenarij za “Predator 4” je napisan i spreman za snimanje

 

Scenarij za “Predator 4” je napisan! Fanovi, možete početi slaviti!

Dobro, možda se ne trebate baš odmah previše veseliti. Ipak, franšiza je imala svojih trzajeva u manje kvalitetne vode, do te točke da se nitko više i ne sjeća onog koji se naizgled napeto zvao “Predators” (film koji služi kao nimalo suptilan dokaz da kvaniteta definitivno ne znači i visoku kvalitetu). Izgleda da se tog nastavka ne sjećaju ni pisci novog filma, što bi objasnilo zašto “Predator 4” postaje film usprkos tome što “Predator 3” zapravo ne postoji. Možda su mislili da je onaj ‘s’ zapravo 3. Možda ih nije bilo briga.

To nije jedina (donekle) zanimljiva stvar. Radnja četvrtog Predatora odvijat će se nakon prvog filma te će time dosta suptilno ignorirati sve što je došlo kasnije. To samo više cijelu situaciju čini konfuznom. Da sumiramo: Predator 4 je novi nastavak Predatora koji se događa prije Predatora 2, a Predator 3 zapravo i ne postoji. Tako to valjda danas ide u filmskom svijetu.

Osim toga, ono što još znamo je da je “scenarij genijalan” (tako je barem rekao producent filma John Davis) i da na filmu defintivno neće raditi Robert Rodriguez. Ovo posljednje vjerojatno i nije trebalo biti posebno naglašeno pošto je već rečeno da će film režirati i pisati Shane Black (koji je tu istu ulogu odradio i na solidnom trećem djelu Iron Mana), a film piše i Fred Dekker (koji je tu istu ulogu odradio i na nimalo solidnom trećem djelu Robocopa).

Trebamo li se dakle veseliti? Možda. Ipak ovdje pričamo o Predatoru.

Trebamo li brinuti? Možda i to. Ali barem ovoga puta nije riječ o rebootu.

Kažu da film izlazi 2018. godine, ali imaju dovoljno vrijeme za promijeniti trenutne planove. A i možda izbaciti ovaj ‘4’ iz naslova i ubaciti nešto drugo umjesto njega. Nešto tipa “Resurrection”.

 

30112015_predator_4
Crtež sedmogodišnjeg Angusa Herndona bolje je prihvaćen od svih nastavaka originalnog Predatora.

 

Check Also

Concrete: neobičan i prekrasan kratki animirani film!

Otkrili smo jedan vrlo poseban kratki film – Concrete (Beton). Riječ je o animiranom filmu, …

Netflix je objavio jezivi, misteriozni teaser za 4. sezonu serije Stranger Things

Kao što je Netflix i najavio kasno sinoć danas je objavljen teaser trailer za 4. …

Web Statistics