Sakrijte svoje mačke jer ALF se vraća!

Čini se da postoji nedostatak dovoljno zanimljivih novih ideja koje bi se realizirale, ili se jednostavno lakše opredijeliti za reboot nego riskirati s nečim novim. Malo tko je od gledatelja ovim trendom zadovoljan, iako tu i tamo nešto urodi sa relativno zanimljivim rebootom, većina je bezlična i s nedovoljno izmjena da bi odgovarala vremenu za koji se radi. U svakom slučaju očito nismo još dosegli vrhunac rebootova, jer se ne možemo ni okrenuti da se ne najavi neki novi. Uskoro nam stiže Netflixov reboot The Chilling Adventures of Sabrina, koji sudeći po fanovima originalne serije nitko nije ni tražio, ali eto. Nema dugo da smo pisali o svojevrsnom rebootu za Buffy the Vampire Slayer, kojeg čak i producira orginalni tvorac serije Joss Whedon. The CW je prije nekoliko dana plasirao prvi trailer za reboot svojedobno jako popularne serije Roswell. Upravo jučer smo objavili i prvu fotografiju za reboot Terminatora, koji je direktni nastavak na T2 te ignorira sve ostale nastavke. No to su samo četiri žanrovska naslova kojih smo se sjetili na prvu, a koliko toga još ima pogotovo van žanra, skoro ne bi povjerovali kada bi to okupili na jedno mjesto.

Tako i ovaj članak pišemo jer nas po svemu sudeći očekuje reboot nekoć kultne obiteljske serije ALF. Warner Bros. Television je navodno u ranoj fazi razvijanja reboota, te trenutno traže scenarista koji bi eventualno i predvodio projekt.

Variety prenosi da jedna od ideja koja se razmatra involvira ALFa kako izlazi iz Područja 51 – gdje je držan zarobljen od završetka događaje iz originalne serije – te kako sada promatra koliko se svijet promijenio od tog vremena.

Nije poznato kako bi i dali bi uopće Paul Fusco, lutkar i glas iza ALFa, bio involviran u projekt, ali teško je zamisliti ALFa bez njega. Fusco je također bio scenarist, redatelj, izvršni producent i s Tomom Patchettom tvorac originalne serije.

Kultna serija Alf se prikazivala na NBC-ju od 1986. do 1990. godine, a fokusirala se na sarkastičnog izvanzemaljca ALF-a (Alien Life Form) s planeta Melmac, kojeg je udomila obitelj Tanner.

ALF

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics