Home / Videodrom / Serije / Reboot Buffy će pratiti novu ubojicu vampira

Reboot Buffy će pratiti novu ubojicu vampira

Sada je kristalno jasno, tkz. reboot Buffy the Vampire Slayer dolazi i to s potpuno novom ubojicom vampira. Monica Owusu-Breen (Alias, Midnight Texas) showrunnerica i scenaristica reboota, zadnjih je dana pod opsadom fanova, s obzirom da im se baš i ne sviđa ideja o zamjeni kultne ubojice vampira. Showrunnerica se osjetila prozvanom pa je na svom Twitteru odlučila pojasniti kako nitko ne želi zamjeniti famoznu Buffy, nego da se jednostavno žele preusmjeriti na novu ubojicu vampira. Nama to više vuče na svojevrsno oživljavanje iliti nastavak nego reboot, ali prosudite sami. Kao što je naracija išla “Into every generation a Slayer is born”.

“Prije nego što sam postala pisac, bila sam fan. Sedam sezona sam pratila Buffy Summers kako odrasta, pronalazi ljubav i ubija tu ljubav. Gladala sam je kako se bori i ubija. Postoji samo JEDNA Buffy. Jedan Xander, jedna Willow, Giles, Cordelia, Oz, Tara, Kendra, Faith, Spike, Angel… Oni se ne mogu zamijeniti. Whedonova briljantna i prekrasna serija ne može biti replicirana. To ne bi ni pokušavala. No sada smo ovdje, dvadeset godina kasnije… i svijet se čini kao puno opasnije mjesto. Stoga je možda došlo vrijeme za novu ubojicu vampira… To je ono što imam za reći.” – napisala je Monica Owusu-Breen.

Nova verzija Buffy the Vampire Slayer se opisuje kao suvremena i vrlo drugačija od originala, ali će se graditi na mitologiji izvorne serije. Brojni izvori prenose kako se očekuje da će novu ubojicu vampira tumačiti afričkoamerička glumica. Originalni tvorac serije Joss Whedon je također involviran u projekt kao izvršni producent. Dapače kompletna ekipa producenta izvorne serije (Gail Berman, Joe Earley i Fran i Kaz Kazui) se vraća s ovim projektom, ali još uvijek nije poznata mreža koja će seriju prikazivati.

Buffy the Vampire Slayer
Buffy The Vampire Reunion (2017) Amber Benson, Alyson Hannigan, Nicholas Brendon, Emma Caulfield, Alexis Denisof, Charisma Carpenter, Seth Green, David Boreanaz, Sarah Michelle Gellar, James Marsters, Michelle Tracthenberg i Kristine Sutherland, s tvorcem serije Jossom Whedonom.

Check Also

Creepshow: novi trailer nudi bolji pogled na stvari koje će vas odvesti do ludila

AMC-ova horor platforma Shudder objavila je novi trailer za antologijsku horor seriju Creepshow, baziranu na …

Otključajte tajne prvog teasera za The Secret Garden

Studiocanal je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću adaptaciju The Secret Garden, baziranu na istoimenom …

Web Statistics