Resident Evil: nove fotke nude više tragova za nadolazeću Netflixovu seriju!

Netfix je u svibnju objavio prvi teaser trailer za nadolazeću igranu seriju Resident Evil, a sada smo dobili i galeriju fotografija. Scenarist, izvršni producent i showrunner je Andrew Dabb (Supernatural). Osam epizoda serije također potpisuje i producira Mary Leah Sutton. Prva epizoda koju je režirala Bronwen Hughes (The Walking Dead) nosi naslov Welcome to New Racoon City. Ona će nam predstaviti Jade koju proganja njena prošlost. Ona ima muža i djete, ali je zaokupljena idejom da može nekako ispraviti stvari.

Serija se razlikuje od video igre jer se odvija u dvije vremenske linije. Prva od njih je smještena u sadašnje vrijeme te prati 14-godišnje sestre Jade i Billie Wesker koje se sele u New Raccoon City, gdje shvaćaju da njihov otac možda skriva mračne tajne koje bi mogle uništiti svijet. Druga vremenska linija odvija se 14 godina u budućnosti. Ostalo je samo 15 milijuna zdravih ljudi, s više od 6 milijardi životinja i ljudi zaraženih T-virusom. Pratimo odraslu Jade, koja samo nastoji preživjeti u postapokaliptičnom svijetu.

Godina je 2036., 14 godina nakon što je smrtonosni virus izazvao globalnu apokalipsu. Jade Wesker bori se za opstanak u svijetu koji su preplavili krvožedna zaražena i luda stvorenja. U ovom apsolutnom pokolju, Jade praganja njezina prošlost u New Raccoon Cityju, s jezivim očevim poveznicama s Umbrella Corporationom, ali uglavnom onim što se dogodilo njezinoj sestri Billie.

Nove fotografije nam daju bolji uvid u obje vremenske linije Resident Evila, otkrivajući kako se odrasla Jade mora boriti protiv horde zombija. Na fotkama se također nalazi i Arj, Jadein muž. A fotke otkrivaju i dvije prestrašene mlade sestre kako pokušavaju pobjeći i sakriti se od kako se čini onoga što otkriva sljedeća fotografija u nizu. Jedna od fotki otkriva pogled na Alberta Weskera i Evelyn Marcus, kćer osnivača Umbrelle i virologa Jamesa Marcusa. Ona je lik koji ne postoji u video igri.

Glavne uloge tumače Lance Reddick (Fringe), Ella Balinska (Charlie’s Angels), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina), Tamara Smart (A Babysitter’s Guide to Monster Hunting), Siena Agudong (No Good Nick), Paola Nuñez (Bad Boys for Life), Ahad Raza Mir, Connor Gossatti i Turlough Convery.

Serija Resident Evil na Netflix stiže 14. srpnja, a puni trailer nas očekuje u ponedjeljak tijekom Netflixovog eventa Geeked Week.

Resident Evil

Resident Evil

Resident Evil

Resident Evil

Resident Evil

Resident Evil

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics