Trailer za nadolazeću Netflixovu igranu seriju Resident Evil

Netfix je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću igranu seriju Resident Evil. Serija nam stiže od Andrewa Dabba (Supernatural) koji je scenarist, izvršni producent i showrunner. Osam epizoda serije također potpisuje i producira Mary Leah Sutton, dok su ostali izvršni producenti Robert Kulzer i Oliver Berben iz kuće Constantin Film. Prva epizoda koju je režirala Bronwen Hughes (The Walking Dead) nosi naslov Welcome to New Racoon City. Serija je kako se čini smještena u dvije vremenske linije. Prva od njih je radnjom smještena u sadašnje vrijeme te prati 14-godišnje sestre Jade i Billie Wesker koje se sele u New Raccoon City, gdje shvaćaju da njihov otac možda skriva mračne tajne koje bi mogle uništiti svijet. Druga vremenska linija odvija se 15 godina u budućnosti. Ostalo je samo 15 milijuna zdravih ljudi, s više od 6 milijardi životinja i ljudi zaraženih T-virusom. Pratimo Jade, koja je sada u svojim tridesetima, te samo nastoji preživjeti u postapokaliptičnom svijetu.

Godina je 2036., 14 godina nakon što je smrtonosni virus izazvao globalnu apokalipsu. Jade Wesker bori se za opstanak u svijetu koji su preplavili krvožedna zaražena i luda stvorenja. U ovom apsolutnom pokolju, Jade praganja njezina prošlost u New Raccoon Cityju, s jezivim očevim poveznicama s Umbrella Corporationom, ali uglavnom onim što se dogodilo njezinoj sestri Billie.

Glavne uloge tumače Lance Reddick (Fringe), Ella Balinska (Charlie’s Angels), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina), Tamara Smart (A Babysitter’s Guide to Monster Hunting), Siena Agudong (No Good Nick), Paola Nuñez (Bad Boys for Life), Ahad Raza Mir, Connor Gossatti i Turlough Convery.

Serija Resident Evil na Netflix stiže 14. srpnja.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics