Reboot filma Resident Evil je dobio prvi poster!

Objavljen je prvi taaser poster za reboot filma Resident Evil, na kojem rade Constantin Film te scenarist i redatelj Johannes Roberts (47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night). Snimanje je dovršeno u prosincu prošle godine, a film kao što je vidljivo iz postera se očekuje 03. rujna, kada će započeti novi svemir inspiriran pričama i likovima Capcomovih Resident Evil igara. Radnja je smještena u 1998. godinu, jedne kobne noći u Raccoon Cityju.

Doduše nekoliko otkrivenih fotki sa seta i onih koje su procurile su zapravo otkrile više o filmu nego ovaj poster. Na primjer, nekoliko slika s lokacije snimanja filma potvrdilo je da će Emmy’s Diner iz RE2 uvodne scene biti uključen kao setting filma. Slično tome, gomila drugih fotografija također je ponudila prve poglede na Spencer Mansion i S.T.A.R.S. UH-1/204B helikopter, izazivajući poveznicom filma s RE1. Međutim, to ne umanjuju važnost prvog postera, jer je on pokazatelj da je filmska kampanja počela s lansiranjem promo materijala, što znači da neće proći dugo prije nego što stigne i prvi teaser.

Glavne uloge tumače Kaya Scodelario (Crawl) kao Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) kao Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) kao Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) kao Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) kao Leon S. Kennedy, Neal McDonough (Yellowstone) kao William Birkin, Donal Logue kao Brian Irons, Chad Rook kao Richard Aiken, Lily Gao kao Ada Wong i Marina Mazepa kao Lisa Trevor.

Producenti su Robert Kulzer za Constantin Film (Andersonova Resident Evil franšiza), James Harris za Tea Shop Productions (I Am Not A Serial Killer) i Hartley Gorenstein (The Boys). Martin Moszkowicz, predsjednik Constantin Filma je izvršni producent zajedno s Victorom Hadidom (Davis Films), dok su Alex Zhang (Greyhound) i Dylan Tarason (Hell or High Water) koproducenti za Constantin Film. Alex Westmore i Colin Scully iz Constantin Filma zaduženi su za nadziranje čitavog projekta.

Film je jedan u nizu Resident Evil projekata koji su trenutno u razvoju. U kolovozu je Netflix objavio da radi na igranoj seriji inspiriranoj video igrom, kojoj će se 2021. pridružiti i animirana serija Resident Evil: Infinite Darkness za koju smo već dobili i prvi teaser.

Resident Evil

Check Also

Doctor Who: novi trailer za specijalne epizode povodom 60. godišnjice!

BBC je objavio novi trailer za trio posebnih epizoda povodom obilježavanja 60. godišnjice serije Doctor …

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics