Prvi teaser za seriju Resident Evil: Infinite Darkness

Netflix je objavio prvi službeni teaser za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor anime seriju temeljenu na franšizi Capcom video igara, ali s neočekivanim twistom. Teaser je incijalno sasvim slučajno objavio Netflix Portugal prije nego što je i službeno predstavljen u streamu za Capcom TGS Live 2020.

Serija će se temeljiti na pričama dvaju popularnih likova iz franšize, Leona S. Kennedyja i Claire Redfield. Dodavanjem neizvjesnosti u dinamične akcijske scene, Netflix je najavio kako će serija otkriti svijet Resident Evila drugačiji od bilo čega viđenog do sada. Likovi su predstavljeni na odvojenim mjestima, pa je za sada nejasno kako će se ujediniti. Jednako je nejasno i što će točno biti fokus priče.

Seriju će producirati i nadgledati Capcomov Hiroyuki Kobayashi, koji je zaslužan za postojanje brojnih naslova u serijalu Resident Evil. TMS Entertainment (Akira, Lupin the 3rd) će producirat seriju, dok će Quebico, na čelu s Keijem Miyamotom, producentom filma Resident Evil: Vendetta, biti zadužen za cjelovitu 3DCG produkciju animacije.

Resident Evil: Infinite Darkness prvi je od dva planirana Netflixova Resident Evil projekta. Drugi je igrana serija fokusirana na sestre Jade i Billie Wesker, kćeri antagonista Alberta Weskera. Igrana serija je dobila narudžbu od osam epizoda, a showrunner, izvršni producent i scenarist je Andrew Dabb (Supernatural).

Capcom iduće godine izdaje i novi nastavak video igre Resident Evil: Village koja će biti dostupna za PlayStation 5, Windows PC, i Xbox Seriju X. Nova priča smještena je nekoliko godina nakon zastrašujućih događaja u hvaljenoj igri Resident Evil 7 Biohazard, a započinje s Ethanom Wintersom i njegovom suprugom Mijom koji žive mirnim životom na novoj lokaciji, slobodni od noćnih mora iz prošlosti. Taman kako su započeli graditi novi zajednički život, snađe ih nova tragedija.

Resident Evil: Infinite Darkness na Netflixu se očekuje 2021. godine.

Check Also

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics