Prisjećanje na Leonarda Nimoya, jednog od najvećih ikona žanra

 

01032015_spock_leonard_nimoy

Leonard Nimoy je preminuo 27. veljače 2015. u 83. godini života. Povodom tog nemilog događaja i ponukani pozivom Williama Shatnera da se i na današnji dan nastavi obilježavanje lika i djela njegovog pokojnog prijatelja nastavljamo upravo u tom tonu.

Pronašli smo dva više nego prikladna video segmenta. Jednog je napravio i objavio The New York Times pod nazivom “The Man Who Was Spock” koji pokušava u nepune tri minute objasniti u kojoj je je mjeri Leonard Nimoy zapravo bio ‘Mr. Spock’.

Drugi video nosi naziv “Razgovor s Leonardom Nimoyom” u kojem on dijeli uvid i osobne anegdote iz njegove pedesetogodišnje avanture u fenomenu zvanom Zvjezdane staze. Razgovor je bio dio cijelodnevnog eventa nazvanog “Star Trek Fest” koji se održao prošle godine u veljači na kanalu Epix.
Ovaj fantastični video traje dvanaest minuta koje će vam tako brzo proletjeti da ćete željeti još jer Nimoy će vas od srca nasmijati i odvesti na vrlo sentimentalnu vožnju kroz povijest, otkriti vam poneku neznanu sitnicu i neizbježno vas rastužiti zadnjom izjavom, a o čemu se točno radi pogledajte sami.

Check Also

Guillermo del Toro se sprema adaptirati hrvatski roman “Dublje od bezdana”

  Nije prošlo ni tjedan dana od izlaska knjige, a Gullermo del Toro je već …

Deset stvari koje možda niste znali o Leonardu Nimoyu

  Leonard Nimoy će uvijek biti povezivan s likom Mr. Spocka, i iako već jako …

One comment

  1. You lived long and prosperous, mr. Spock. May you rest in peace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics