Pogledajte kako izgleda novi Pennywise, čudovišni klaun iz nadolazećeg horor filma “It”

 

Preferirali vi Stephen Kingov roman ili kultnu mini-seriju iz 1990. godine, “It” je svakako nešto o čemu se puno priča još i dan danas, zbog čega je vjerojatno najzaslužniji zastrašujući klaun Pennywise koji je ostavio vječni trag u horor fikciji. To možda ne bi bilo tako da Tim Curry nije Pennywisea odglumio tako dobro da danas njegove dijaloge znaju i ljudi koji nikada nisu “It” ni pogledali ni pročitali.

Zato, kada je najavljen remake, najviše pažnje posvećeno je upravo tome tko će biti Curryev nasljednik. Nakon što je potvrđeno da će tu ulogu preuzeti mladi glumac Bill Skarsgard, mnoga mišljenja su bila podijeljena, što nije neobično pošto bi gotovo sigurno uvijek i bilo tako, neovisno o tome tko ga glumi, no oni koji su Skarsgarda imali priliku gledati u nekim njegovim ulogama, na primjer u Hemlock Groveu gdje je glumio vampira, znali bi da je to glumac koji je sposoban stvoriti nelagodu već svojom prisutnošću. Psihopatske, čudovišne uloge očito su njegova domena i zbog toga mi je bilo posebno drago da dobivamo upravo njega u ulozi Pennywisea.

Danas smo dobili i prvu sliku koja nam pokazuje kako će nova interpretacija Pennywisea izgledati i iako je u pitanju dosta moderan izgled, ja mislim da je rezultat dosta dobar. Naravno, najviše ćemo saznati jednom kada Skarsgarda vidimo u akciji, no mislim da za sada stvar ipak obećava. Da, znam, usprkos svemu, ovo nije Tim Curry, niti će biti, no to je samo jedan aspekt cijele priče koja u svojoj prvoj adaptaciji zapravo i nije bila pretjerano dobra, izuzev uspješno izvedenog Pennywisea. To je glavni razlog zašto se zapravo dosta radujem ovom novom remakeu, odnosno, novoj adaptaciji jednog od najboljih Kingovih romana.

No bio ja u krivu ili ne, “Ono” definitivno dolazi sljedeće godine pa možda najbolje da se na to i pripremite.

1372016_it

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics