Stigao je novi trailer za ‘IT’ koji ledi krv u žilama

Ako ste upoznati s kultnom mini serijom Ono (IT), onda znate da je malo šta strašnije od zlokobnog klauna Pennywisea. Barem je tako bilo kada smo odrastali. Mnogi su upravo radi Pennywisea imali noćne more, ili su poput mene pažljivo zurili u odvod prilikom kupanja bojeći se da bi Ono moglo biti tamo dolje. Isti strahovi, pa čak i fobije bi se mogli probuditi s pogledom na najnoviji trailer za film koji stiže 08. rujna. Riječ je o Kingovoj adaptaciji istoimenog romana iz 1986. godine, koja je ako je suditi po viđenom do sada jednako zastrašujuća kao mini serija.

Novi trailer će vam dostaviti čak dva Pennywisea. Posebno obratite pozornost na posljednju scenu u kojoj ćete uhvatiti pogled na Pennywisea kojeg je u mini seriji tumačio legendarni Tim Curry. Na žalost nije cameo uloga, ali barem smo dobili lutku u više nego prepoznatljivom obliku.

Producent Dan Lin je potvrdio da je ovo prvi od ukupno planiranih dva filma. Prvi će pratiti ekipu Kluba gubitnika kao djece koja se susreću i suprotstavljaju nadrealnom entitetu u malom gradiću Derryju. Drugi film će se fokusirati na njih kao odrasle ljude, koji još jednom imaju zadatak poraziti zloćudno biće koje zaposjeda njihov rodni grad, ali i njihove duše.

Redatelj filma je Andrés Muschietti (Mama), koji je u predprodukciji zamjenio Caryja Fukunagu. Scenarij potpisuje Gary Dauberman (Annabelle). Glavnog protagonista Pennywisea tumači Bill Skarsgård (Hemlock Grove), dok ostatak glumačke ekipe čini Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (TV’s Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) i Nicholas Hamilton (Captain Fantastic).

Check Also

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Sputnik, friški trailer i datum izlaska jezivog ruskog SF filma

Jedan od žanrovskih filmova koji je svoju premijeru trebao doživjeti na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu …

Web Statistics