Otkriven je naslov i prva fotografija sa snimanja filma Zvjezdane staze 3

 

Redatelj Justin Lin se prvi puta nalazi za kormilom nekog od filmova iz franšize Zvjezdanih staza. Za sada nam je otkrio da izvrsno barata društvenim mrežama, u manje od 140 znakova uspio je ne samo opisati što prikazuje prva fotka sa snimanja nego je i potvrdio špekulirani naslov filma – “Star Trek Beyond“. Kako će naslov biti formatiran to tek moramo otkriti s obzirom da je naslov otkriven tek u ‘hashtagu’.

Prva fotografija otkrila nam je kako izgleda amblem Zvjezdane flote: Ujedinjene Federacije Planeta. Odmaknuli smo se od akademije i ako je redateljev podtekst neka indikacija čini se da ćemo se konačno otisnuti sa Zemlje na malo duže putovanje – “Let the next Starfleet voyage begin!” U slobodnom prijevodu: “Neka novo putovanje Zvjezdane flote započne!

S obzirom da je objava išla na twitteru pratile su ju dva hashtaga, od kojeg je prvi #StarTrekBeyond očito bio usmjeren na potvrdu naslova (onog kojeg je scenarist i glumac filma Simon Pegg već neslužbeno dao naslutiti prije mjesec dana), a drugi je dobro nam znani #LLAP iliti “Live long and prosper.”

30062015_Star_Trek_Beyond_amblem

Check Also

Trailer za nadolazeću Netflixovu igranu seriju Resident Evil

Netfix je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću igranu seriju Resident Evil. Serija nam stiže …

Prvi, misteriozni trailer za 4. sezonu serije Westworld!

HBO je objavio službeni teaser trailer za četvrtu sezonu distopijske serije Westworld koja je završila …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics