Osvojite ulaznice za sf film “Chappie”

 

04032015_chappie

5. ožujka započinje se prikazivati “Chappie“, jedan od najiščekivanijih filmova prve polovice godine. Riječ je o akcijskom znanstveno-fantastičnom spektaklu kojeg je režirao Neill Blomkamp, a u kojem glavne uloge tumače Dev Patel (Milijunaš s ulice), Hugh Jackman (X-Men), Sigourney Weaver (Aliens) i stalni Blomkampov glumac Sharlto Copley (Elysium) koji ovdje posuđuje glas robotu Chappieju i fizički se zapravo ne pojavljuje u filmu. Chappie se bavi vrlo intrigantnom temom: razvojem umjetne inteligencije i odnosom čovjeka prema istoj.

U nama bliskoj budućnosti zločine na Zemlji kontrolira mehanizirana policija u obliku robota. Međutim, sada je došlo vrijeme da ljudi uzvrate udarac. Kada ukradu jednog od policijskih droida – Chappieja – i ugrade mu novi programski sustav, on postaje prvi robot s mogućnošću samosvjesnog razmišljanja i osjećaja. Uskoro moćne i uništenju sklone ljudske snage počnu na Cahppieja gledati kao na prijetnju čovječanstvu pa posegnu za jedinom mogućnom solucijom – pokušati uhvatiti i uništiti Chappieja…

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Continental filmu, dijelimo ulaznice koje ćete moći iskoristiti u kinima: Cineplexx Centar Kaptol, Cineplexx City Center one East Zagreb i Cineplexx City Center one Split.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore na oba pitanja, upadaju u bubanj za izvlačenje. Sretno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do nedjelje 08. ožujka u ponoć, a dobitnike ćemo objaviti već idući dan.

[wpsqt name=”CHAPPiE” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Jedan komentar

  1. Magdalena Kuzmić

    Cineplexx City Center one Split

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics