Prvi trailer za SF horor Demonic redatelja Neilla Blomkampa

IFC Midnight je objavio prvi teaser trailer za SF horor Demonic, redatelja Neilla Blomkampa (District 9, Elysium). Film je Blomkamp snimio prošle godine gotovo pa u tajnosti, s malim timom u kanadskoj šumi tijekom pandemije. Osim nekoliko natuknica koje su procurile tu i tamo, o radnji se ne zna previše, a čak ni netom objavljeni sinopsis ne otkriva bitno više.

Mlada žena oslobađa zastrašujuće demone kada se u ovom horor trileru nemilosrdno otkrivaju nadnaravne sile u korijenu desetljeća starog raskola između majke i kćeri.

“Živeći ovdje u ovom malo ruralnijem području mislio sam da bismo trebali nešto financirati kako bi mogli napraviti nešto stvarno cool. Dugo vremena su me interesirali filmovi poput Paranormalne aktivnosti kao i stvari s manjim budžetima koje su prilično zastrašujuće, pa smo počeli raditi na ovom konceptu.” – nedavno je za EW izjavio Neill Blomkamp. “Glavni lik je djevojka koja je bila otuđena od majke. Tijekom filma ona se nekako ponovo ujedinjuje s majkom i tu saznajemo otkačenu pozadinsku priču koje kćer do tada nije bila svjesna.”

Glavne uloge tumače Carly Pope (Elysium), Chris William Martin (The Age of Adaline, Aliens vs. Predator: Requiem), Michael Rogers (The Blacklist, Supernatural) i Nathalie Boltt (Riverdale, The Astronauts). Film su producirali Mike Blomkamp i Neil Blomkamp, dok je izvršni producent Alastair Burlingham.

Demonic u odabrana kina stiže 20. kolovoza, dok na uslugu na zahtjev stiže 27. kolovoza.

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics