Osvojite šilterice, Funko POP! figurice, Twinkiese i ulaznice za film Ghostbusters

 

31072016_Ghostbusters_post

Ovogodišnji Istjerivači duhova uzburkali su strasti filmskih obožavatelja diljem svijeta i malo tko je ostao ravnodušan. Da li remake Istjerivača duhova opravdava sav hype koji ga prati možete najbolje provjeriti sami s obzirom da trenutno igra u svim domaćim kinima.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones četiri su znanstvenice koje prve shvaćaju što se događa: duhovi opsjedaju New York. Kako bi ih pokušale zaustaviti, kreiraju posebna oružja i oformljuju skupinu naziva „Istjerivači duhova“ u kojoj im se pridružuje i njihov tajnik kojeg tumači Chris Hemsworth.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Continental filmu, dijelimo vam cool šilterice ali i ulaznice koje ćete moći iskoristiti u kinima: Cineplexx City Center one East Zagreb i Cineplexx City Center one Split. Inverzija se i ovaj put pridružila popunjavanju nagradnog fonda te smo nadodali Funko POP! Ghostbusters figurice koje možete i kupiti u našem webshopu, a među nagradama se našlo i limitirano Ghostbusters pakiranje popularnih američkih Twinkiesa (koje u Zagrebu možete kupiti u Foodness shopu).

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore na pitanja, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next.

Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti (ako su u pitanju kino ulaznice, navedite u koje kino bi željeli ići).

Nagradna igra traje do četvrtka 04. kolovoza u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni već idućeg dana.
S(f)retno svima koji sudjeluju!

[wpsqt name=”Ghostbusters” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics