Ghostbusters: stiže novi nastavak legendarne franšize, i to već 2020. godine

Ghostbustersi iliti Istjerivači duhova se vraćaju i to već 2020. godine! Da, dobro ste pročitali, Sony Pictures je sinoć objavio da će ni manje ni više nego Jason Reitman (Juno) režirati i biti jedan od scenarista novog Ghostbusters filma koji će biti smješten u originalni svemir.

Novi film će ignorirati reboot iz 2016. Paula Feiga, te će biti direktni nastavak na Ghostbusters II iz 1989. godine kojeg je režirao Ivan Reitman, otac Jasona Reitmana. Radnja je trenutno nepoznata, kao i to da li će se netko od preživjele originalne glumačke postave (Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Bill Murray) pojaviti u novom filmu.

Reitman scenarij za novi nastavak potpisuje zajedno s Gilom Kenanom (Monster House). U razgovoru za Entertainment Weekly, Reitman je izjavio: “Ovo je sljedeće poglavlje u originalnoj franšizi. Nije reboot. Što se dogodilo u osamdesetima dogodilo se u osamdesetima, a ovo je smješteno u sadašnjost.” Ivan Reitman će očekivano biti jedan od producenata na filmu.

Sony je očito već neko vrijeme radio na projektu u tajnosti, čemu u prilog ide i činjenica da je film postavljen na raspored u ljeto 2020. godine, dok bi snimanje trebalo započeti za par mjeseci. No unatoč tome čini se da nam redatelj i scenarist nije spreman ponuditi više detalja vezanih uz novi nastavak: “Još uvijek je vrlo rano, a želim da se film odmotava poput poklona. Imamo puno prekrasnih iznenađenja i novih likova za upoznavanje.”

Sony također razvija i animirani film Ghostbusters, ali on će izaći tek nakon igranog filma i na njemu će raditi druga ekipa filmaša.

Ghostbusters 3

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics