Osvojite cool nagrade iz filma Predator: Evolucija

Predator, koji je davne 1987. godine zamalo nadmudrio tada najjačeg čovjeka na planeti – Arnolda Schwarzeneggera, nakon više od trideset godina vratio se na velike ekrane. Shane Black koji je 1987. godine glumio u izvornom filmu Predator, sada nam otkriva novu dimenziju priče kao redatelj i koscenarist.

Dječak nehotice dovodi vanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori – sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta, ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu. Samo će jedan tim bivših vojnika i jedna biologinja moći zaustaviti brisanje ljudske vrste…

Glavne uluge tumače Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey i Yvonne Strahovski.

Zahvaljujući našem sponzoru Blitz Film & Video distribuciji u nagradnom natječaju vam dijelimo prilično cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti cool majice, otvarače ili Funko POP! figurice iz filma Predator: Evolucija.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti (ako je u pitanju majica, navedite i veličinu, a ako je u pitanju figurica navedite koja). Ukoliko ne ostavite komentar tada je odabir na nama.

Nagradni natječaj traje do srijede 26. rujna u ponoć. S(f)retno!

Predator

Odigrajte nagradnu igru: Predator

Ime:
Prezime:
E-mail:
Redatelj filma Predator: Evolucija se pojavio u ulozi u originalnom Predatoru iz 1987. godine. Kako se zvao njegov lik:

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Osvojite cool nagrade iz filma Venom

Nakon svih klasičnih superjunaka kojih je Hollywood već pun, 04. listopada u domaća kina dolazi …

Web Statistics