Osvojite cool nagrade iz filma Venom

Nakon svih klasičnih superjunaka kojih je Hollywood već pun, 04. listopada u domaća kina dolazi jedan posve drukčiji superjunak – Venom. Riječ je o jednom od najneobičniji junaka ili antijunaka kojeg jedva čekamo vidjeti na velikom platnu, posebno jer ga je utjelovio Tom Hardy.

Do sada poznat kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom je konačno dobio vlastito filmsko ostvarenje. Priča o Venomu nije klasična priča o superjunacima. Radi se o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno kako glavni junaci tako i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku, a ta razlika je Venom. Film će otkriti da čak i negativci imaju dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postane domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma, tvrtki Continental film, u nagradnom natječaju vam dijelimo doista cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti bilježnice, podmetače, postere i Funko POP! figurice iz filma Venom.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti. Ukoliko ne ostavite komentar tada je odabir na nama.

Nagradni natječaj traje do subote 06. listopada u ponoć. S(F)retno u okršaju!

Odigrajte nagradnu igru: Venom

Ime:
Prezime:
E-mail:
Film Venom je stigao u kina točno na okruglu godišnjicu pojavljivanja ovog Marvelovog negativca u stripu. Prije koliko je godina izašao prvi strip s Venomom?

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics