Osvojite nagrade iz filma Labirint: Nemogući bijeg

 

25092014_MazeRunner_Nag

Labirint: Nemogući bijeg ekranizacija je prvog dijela bestseller serijala Trkač u labirintu Jamesa Drashnera. Priča je smještena u budućnost koja prati skupinu dječaka zarobljenih u središtu ogromnog i opasnog labirinta. Film je upravo danas, 25. rujna stigao u domaća kina. Najuzbudljivije iskustvo doživjet ćete ako ga pogledate u 4DX formatu uz prigodne zvukove, trenje, vibracije te mnoge druge efekte uz koje ćete se osjećati dijelom filma. Ukoliko ipak preferirate vizualno savršenstvo onda savjetujemo gledanje u 4K formatu koji prikazuje više od 60 sličica u sekundi.

Zahvaljujući našem sponzoru, Blitz Film & Video distribuciji u nagradnoj igri vam djelimo majice i kape s motivom iz filma. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na dva postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli (ako je u pitanju majica, navedite i veličinu).

Nagradna igra traje do utorka 30. rujna u ponoć. Sretno!

[wpsqt name=”Labirint: Nemogući bijeg” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics