Osvojite majice, torbe i Funko POP! figurice iz filma Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

 

02102016_dom_gospodice_peregrine_post

Vizionarski redatelj Tim Burton donosi nam nezaboravni film snimljen prema popularnom romanu Ransoma Riggsa. Kada Jake otkrije tragove koji mogu pomoći riješiti zagonetku paralelnih stvarnosti, nabasa na tajno sklonište poznato kao Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Dok se upoznaje s djecom u domu i njihovim neobičnim sposobnostima, Jake saznaje da je sigurnost iluzija i da su u opasnosti od moćnih i skrivenih neprijatelja. Mora spoznati što je stvarno, kome može vjerovati i što se zapravo krije u njemu samome. To je priča koja nas uči da trebamo prihvatiti sve ono čudnovato i izvorno koje se krije u svima nama.

Zahvaljujući našem sponzoru Blitz Film & Video distribuciji, i našem portalu Inverzija.net u nagradnoj igri vam dijelimo doista cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti otkačene majice, torbe i Funko POP! figurice s likovima iz filma Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu koje i inače možete kupiti u našem webshopu.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli (ako je majica, navedite i veličinu).

Nagradna igra traje do srijede 05. listopada u ponoć. Ostanite čudnovati, zauzdajte sreću!

[wpsqt name=”Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics