Osvojite majice, privjeske i Funko POP! figurice iz filma “Logan: Wolverine”

 

07032017_Logan_nagradna_post_1

Kraj jedne ere je stigao. Radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine, Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije, i Xavierovim Alzheimerom. Umoran Logan brine se za bolesnog Profesora X skrivajući se na meksičkoj granici. No, Loganovi pokušaji da se sakrije od svijeta i svoje ostavštine padaju u vodu kad se pojavi mladi mutant, djevočica Laura Kinney, ženski klon Wolverina, progonjena od strane tamnih sila…

Zahvaljujući našem sponzoru Blitz Film & Video distribuciji, i našem portalu Inverzija.net u nagradnom natječaju vam dijelimo doista cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti majice, privjeske/otvarače i Funko POP! figurice s likom Wolverina iz filma Logan koje i inače možete kupiti u našem webshopu.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti.

Nagradni natječaj traje do petka 10. veljače u ponoć. S(f)retno!

[wpsqt name=”Nagradna igra: Logan” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics