Netflixova serija Kingdom je dobila bonus epizodu, a tu je i teaser!

I u posve neočekivanom razvoju događaja Netflix je objavio vrlo kratak teaser za novu specijalnu epizodu zombi serije Kingdom koja će u fokusu imati Jun Ji-hyun (koja je na engleskom poznata i kao Gianna Jun). Zašto i kako ne znamo, ali ako ste fanovi serije koja je doista fantastična sigurno će vas razveseliti što stiže ovakvo iznenađenje. Riječ je o jednoj bonus epizodi – Kingdom: Ashing of the North koju koproduciraju BA Entertainment i Studio Dragon. Režiser epizode je Kim Sung Hoon, a scenarij potpisuje Kim Eun Hee.

Kingdom: Ashin of the North će funkcionirati kao produžetak druge sezone. Radnja se odvija oko Ashin, misterioznog lika kojeg su Lee Chang (Joo Ji Hoon) i njegova grupa susreli dok su putovali prema sjeveru u potrazi za tajnom iza biljke uskrsnuća. Lik Jun Ji-hyun postao je vruća tema nakon što se pojavio na kraju druge sezone, a njegova misteriozna pozadinska priča će biti otkrivena kroz nadolazeću epizodu. Pored priče o Ashin, nasljednici sjevernog sela plemena Yeojin, epizoda će ispričati i priču o porijeklu biljke uskrsnuća. Park Byung-eun, koji je utjelovio vođu Kraljevskog zapovjedništva Min Chi-rok, se također vraća.

Epizoda Kingdom: Ashin of the North na Netflix stiže 2021. godine. Nadamo se samo da ovo nije sve što ćemo dobiti od novih epizoda, jer treća sezona serije još uvijek nije potvrđena, unatoč tome što su i prva i druga sezona bile jako popularne i vrlo dobro prihvaćene. Osvrt na drugu sezonu serije možete pronaći ovdje.

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics