Nagradna igra: Osvojite ulaznice za animirani film Potraga za Nemom 3D

Pogledajte ponovo izvrstan animirani film iz Pixarove radionice Potraga za Nemom 3D koji je stigao u naša kina. Mi vas vodimo na film, sada u 3D tehnici, zahvaljujući našem sponzoru, distributeru Continental filmu i Cineplexx kinima. Potrudite se i možete osvojiti ulaznice, a mi dijelimo 5 x 2. No, to nije sve. Možete osvojiti i magnetiće koje nam je ustupila kreativna radionica B8 – Dory i Nemo mogu krasiti i vaš frižider (fotke se nalaze na kraju teksta).

Vaš je zadatak da na našim stranicama na facebooku ili u komentaru članka na webu postate zanimljivost vezanu uz film Potraga za Nemom 3D – tekst, fotografiju, video – što god Vam se učini dovoljno zanimljivim. Odabrat ćemo pet najinteresantnijih postova i nagraditi Vas ulaznicama za Cineplexx kina u Zagrebu, Splitu ili Osijeku – prema Vašoj želji.

Nagradna igra traje do srijede, 20. veljače u ponoć.

Zaigrajte, osvojite ulaznice i pogledajte zabavan video vezan uz film.

FindingNemo_Dory FindingNemo_Nemo

 

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

20 comments

 1. http://www.youtube.com/watch?v=WTPwcTlLiow… najluđi citat I´m H2O intolerant heheheh! ne volim crtiće gledati sinkronizirano, toliko se dobrih fora pogubi u prijevodu!

 2. Izbavitelji su izašli odmah nakon Finding Nemo. A kako redatelj, zajedno s producentima voli stavljati hintove u svojim filmovima, tako je jednom svom liku dao da čita mangu (op.a. japanski anime strip) upravo o – Izbaviteljima!

  Sliku možete vidjeti na sljedećem linku

  http://www.jimhillmedia.com/mb/images/upload/Finding-Nemo-Incredibles-we.jpg

 3. Premda je snimljen prije točno 10 godina, animirani hit „Potraga za Nemom“ niti danas ne prestaje izazivati zanimanje šire javnosti. Film koji je zaradio preko 900 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama i osvojenom nagradom Oscar u kategoriji najboljeg animiranog filma, smatra se jednim od najvećih animiranih hitova ikad snimljenih.

 4. Nemo ribica baš je fora, kaže meni djevojčica moja,
  simpatičnie boje i blagog pogleda, srca malih i velikih ona je osvojila.
  Zato bi jako, jako voljeli kada bi ulaznice i mi osvojili i sa Nemom baš dobro se zabavili.

 5. ..Glas od Nemo je posudio glumac koji u seriji Weeds glumi Shane Botwina,glas mami od Nema je posudila glumica koja u Weeds glumi Celiu a glas tati glumac koji u Weeds glumi dedu od Shanea
  …Nemo se pojavio u Monsters’s inc kao jedna od igračaka dviej godine prije izlaska prvog filma
  …Na kraju filma se u jednoj sceni može vidjeti Luigi ,lik iz crtića Cars koji je izašao tri godine kasnije
  …Kada Dory curi krv iz nosa je prva scena krvi u Pixarovim crtičima
  …redatelj Andrew Stanton odlučio je zaposliti Ellen Degeneres kad je gledao njen show ellen jer je shvatio da i ona kao njen lik u Nemo ,pređe 5 tema prije nego dovrši jednu rečenicu

 6. Kamera koju koristi zubar ima oznaku A-113, što je zapravo predavaonica na kalifornijskom sveučilištu u kojoj su se održavala predavanja iz animacije – i većina crtića počasno ima negdje tu oznaku.

 7. Pixarovi likovi uglavnom se planiraju godinu unaprijed, Nemo se prvi put pojavio u crtiću Čudovišta iz ormara kao plišana igračka

 8. branka perković

  Djeca ga obožavaju, pogotovo onu majušnu peraju. Imamo i original plišanog Nemu… 🙂 A ja volim one galebove dalmatinskog naglaska. 🙂

 9. Nemo je super, možemo li dva posta?!

 10. ŽELIM!!!!!
  Želim, želim, želim…JAKO!!!

  • Vanja, tražimo zanimljivost vezanu uz film. Znamo da želite ulaznice, pa se potrudite pronaći što je moguće zanimljiviju stvar.

 11. Film je osvojio Oscara za najbolji animirani film, a nakon toga postao i najprodavaniji DVD svih vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics