Na vidiku je novi Tolkien Pub Quiz!

pub kviz >

Želite li sudjelovati u Tolkien pub kvizu, potrebno se prijaviti kao ekipa od minimalno dva, do maksimalno četiri člana. Također morate svojoj ekipi dati neki naziv. Prijave se šalju putem maila: velikitolk@gmail.com najkasnije do subote 23. svibnja u ponoć. U prijavi pod ‘subject’ napišite: Tolkien Pub Quiz – (ime vaše ekipe). U nastavku maila navedite imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Ukoliko se prijavi više ekipa no što je moguće sudjelovati, ekipe će biti odabrane slučajnim odabirom. Odabrane ekipe će o načinu sudjelovanja i ostalim potrebnim informacijama biti obaviještene putem e-maila. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno ih uputite na gore spomenuti e-mail. Pitanja na kvizu obuhvaćat će Tolkienove knjige i filmove: LOTR & Hobbit. Možda se potkrade i pokoje pitanje o samom Profesoru. Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane ekipe osvojit će nagradu, a pripremljene su i “utješne” nagrade za još pokojeg sretnog sudionika kviza. Sponzora kviza su: Inverzija webshop, Scørpiøn Art, Zmajska pivovara, Bink Art, Veliki Tolk i Tolkien’s House.

Sudjelovanje je besplatno, tako da isprike nema. Što još možete poželjeti osim da i vaša ekipa pobjedi na kvizu i osvoji vrijedne nagrade. Vidimo se na kvizu u nedjelju, 24. svibnja u pubu Veliki Tolk, s početkom u 19:00 sati.

Tolkien pub kviz
Kviz će se održati uz poštivanje svih propisanih mjera i preporuka zaštite te uz visoke higijenske uvjete i maksimalnu dezinfekciju prostora. Sudionike se moli da poštuju razmak između skupina od 1.5 m, da dezinficiraju ruke na ulazu, i u slučaju bilo kakve bolesti da ipak preskoče dolazak na kviz.

lokacija >

Check Also

FantaSTikon ponovno uživo u Splitu!

Ovog vikenda, od 17. do 19. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Antonija Mežnarić: Od kolijevke pa do groba

Roman Od kolijevke pa do groba iz pera riječke autorice Antonije Mežnarić izašao je gotovo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics