Mortal Kombat: prvi posteri i najava trailera za sutra!

Warner Bros. je objavio prve pokretne postere za nadolazeći reboot filma Mortal Kombat i najavio izlazak trailera za ovaj četvrtak, 18 veljače. Prvi pogled na film otkriven je sredinom siječnja, i to u vidu nekoliko fotografija. Tada samo također dobili i prve konkretnije informacije o samoj radnji. Film je nadahnut popularnom franšizom video igre, koja je nedavno s Mortal Kombat 11 doživjela jedno od najuspješnijih lansiranja u povijesti video igara.

Producenti filma su James Wan (The Conjuring, Aquaman) i Todd Garner (Into the Storm, Tag). Izvršni producenti su Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Jeremy Stein. Direktor fotografije je Germain McMicking (True Detective, Top of the Lake: China Girl), produkcijski dizajner je Naaman Marshall (Underwater, Servant), a dizajnerica kostima je Cappi Ireland (Lion, The Rover). Redatelj filma je Simon McQuoid, a scenarij potpisuje Greg Russo i Dave Callaham, prema priči koju su napisali Russo i Oren Uziel.

Mortal Kombat započinje s ključnim dijelom iz originalnih igara: krvnom zavadom između klanova Hanza i Bi-Hana. Desetominutna uvodna sekvenca započinje u feudalnom Japanu, puno prije nego što su ti borci imali natprirodne sposobnosti kao Scorpion i Sub-Zero, a završava vrlo neugodnom borbom između njih dvojice. Nakon te brutalne scene prebacujemo se u sadašnjost gdje upoznajemo lik Colea Younga. Riječ je o novom liku u svijetu Mortala Kombata kojeg tumači Lewis Tan (Wu Assassins, Into the Badlands), glumac koji se ponosi time što izvodi svoje vratolomije unatoč bolovima koji dolaze u paketu s tim.

Glavne uloge tumače već spoemnuti Lewis Tan (Deadpool 2, Wu Assassins) kao Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) kao Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) kao Kano, Tadanobu Asano (Midway) kao Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) kao Jackson “Jax” Bridges, Ludi Lin (Aquaman) kao Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) kao Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) kao Bi-Han i Sub-Zero, Hiroyuki Sanada (Ringu) kao Hanzo Hasashi i Scorpion. Također tu su i Max Huang kao Kung Lao, Sisi Stringer kao Mileena, Matilda Kimber kao Emily Young i Laura Brent kao Allison Young.

Za razliku od prethodnih filmova temeljenih na popularnoj franšizi video igara Mortal Kombat, novi film će nositi oznaku/rang R, što je vrlo ključna stavka s obzirom da se radi o iznimno nasilnoj, krvavoj i brutalnoj video igri.

Mortal Kombat će 16. travnja istovremeno stići u kina i na HBO Max.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics