Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je do izlaska filma preostalo sveg nekoliko mjeseci o radnji se ne zna puno, a ono što znamo je zapravo većinom otkriveno tek sada u ekskluzivi koju je objavio EW zajedno s fotografijama.

Mortal Kombat započinje s ključnim dijelom iz originalnih igara: krvnom zavadom između klanova Hanza i Bi-Hana. Desetominutna uvodna sekvenca započinje u feudalnom Japanu, puno prije nego što su ti borci imali natprirodne sposobnosti kao Scorpion (Hiroyuki Sanada) i Sub-Zero (Joe Taslim), a završava vrlo neugodnom borbom između njih dvojice. Nakon te brutalne scene prebacujemo se u sadašnjost gdje upoznajemo lik Colea Younga. Riječ je o novom liku u svijetu Mortala Kombata kojeg tumači Lewis Tan (Wu Assassins, Into the Badlands), glumac koji se ponosi time što izvodi svoje vratolomije unatoč bolovima koji dolaze u paketu s tim.

“Kad prvi put upoznamo Colea, on se nalazi u jako lošoj poziciji” – izjavio je Tan. “Izdala ga je sreća. On je upropašteni MMA borac koji je nekoć bio prvak, koji je nekoć vjerovao u sebe, i koji je polagao velike nade u svoju karijeru. Ali sve je to propalo.” Cole ne zna ništa o svom nasljeđu osim misterioznog znaka na prsima – u obliku simbola Mortal Kombata. To ostaje jedini trag koji Cole ima kada zlokobni čarobnjak i car Outworlda, Shang Tsung (Chin Han), pošalje na njega Sub-Zeroa, sada opremljenog sa svojim moćima. Na kraju, naravno, razne niti radnje i likovi kulminiraju u “turniru s visokim ulozima da bi se pobijedili neprijatelji iz Outerworlda.”

Producenti filma su James Wan (The Conjuring, Aquaman) i Todd Garner (Into the Storm, Tag). Izvršni producenti su Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Jeremy Stein. Direktor fotografije je Germain McMicking (True Detective, Top of the Lake: China Girl), produkcijski dizajner je Naaman Marshall (Underwater, Servant), a dizajnerica kostima je Cappi Ireland (Lion, The Rover).

Redatelj filma je Simon McQuoid, a scenarij potpisuje Greg Russo.

Za razliku od prethodnih filmova temeljenih na popularnoj franšizi video igara Mortal Kombat, novi film će nositi oznaku/rang R, što je vrlo ključna stavka s obzirom da se radi o iznimno nasilnoj, krvavoj i brutalnoj video igri.

Mortal Kombat će 16. travnja istovremeno stići u kina i na HBO Max.Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat

Check Also

Jupiter’s Legacy: prvi teaser za Netflixovu superherojsku adaptaciju stripa

Ne znamo koliko nam baš treba još jedna superherojska serija, ali to je ono što …

The Irregulars: prvi teaser za Netflixovu nadnaravnu seriju, spin-off Sherlocka Holmesa

Netflix je upravo objavio prvi teaser za seriju The Irregulars, smještenu u svijet Sherlocka Holmesa …

Web Statistics