Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je do izlaska filma preostalo sveg nekoliko mjeseci o radnji se ne zna puno, a ono što znamo je zapravo većinom otkriveno tek sada u ekskluzivi koju je objavio EW zajedno s fotografijama.

Mortal Kombat započinje s ključnim dijelom iz originalnih igara: krvnom zavadom između klanova Hanza i Bi-Hana. Desetominutna uvodna sekvenca započinje u feudalnom Japanu, puno prije nego što su ti borci imali natprirodne sposobnosti kao Scorpion (Hiroyuki Sanada) i Sub-Zero (Joe Taslim), a završava vrlo neugodnom borbom između njih dvojice. Nakon te brutalne scene prebacujemo se u sadašnjost gdje upoznajemo lik Colea Younga. Riječ je o novom liku u svijetu Mortala Kombata kojeg tumači Lewis Tan (Wu Assassins, Into the Badlands), glumac koji se ponosi time što izvodi svoje vratolomije unatoč bolovima koji dolaze u paketu s tim.

“Kad prvi put upoznamo Colea, on se nalazi u jako lošoj poziciji” – izjavio je Tan. “Izdala ga je sreća. On je upropašteni MMA borac koji je nekoć bio prvak, koji je nekoć vjerovao u sebe, i koji je polagao velike nade u svoju karijeru. Ali sve je to propalo.” Cole ne zna ništa o svom nasljeđu osim misterioznog znaka na prsima – u obliku simbola Mortal Kombata. To ostaje jedini trag koji Cole ima kada zlokobni čarobnjak i car Outworlda, Shang Tsung (Chin Han), pošalje na njega Sub-Zeroa, sada opremljenog sa svojim moćima. Na kraju, naravno, razne niti radnje i likovi kulminiraju u “turniru s visokim ulozima da bi se pobijedili neprijatelji iz Outerworlda.”

Producenti filma su James Wan (The Conjuring, Aquaman) i Todd Garner (Into the Storm, Tag). Izvršni producenti su Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Jeremy Stein. Direktor fotografije je Germain McMicking (True Detective, Top of the Lake: China Girl), produkcijski dizajner je Naaman Marshall (Underwater, Servant), a dizajnerica kostima je Cappi Ireland (Lion, The Rover).

Redatelj filma je Simon McQuoid, a scenarij potpisuje Greg Russo.

Za razliku od prethodnih filmova temeljenih na popularnoj franšizi video igara Mortal Kombat, novi film će nositi oznaku/rang R, što je vrlo ključna stavka s obzirom da se radi o iznimno nasilnoj, krvavoj i brutalnoj video igri.

Mortal Kombat će 16. travnja istovremeno stići u kina i na HBO Max.Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat

Check Also

The Wheel of Time je prema Amazonu njihova najgledanija ovogodišnja premijera

Po svemu sudeći The Wheel of Time se za Amazon Prime pokazao kao veliki hit. …

Serija Chucky je obnovljena za drugu sezonu!

Uoči ovotjednog finala prve sezone Chuckyja otkriveno je da je serija obnovljena za drugu sezonu. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics