Marvelove Serije She-Hulk i Moon Knight dobile prve scenariste

Marvel Studios ovih su dana unajmili scenariste Jessicu Gao i Jeremy Slatera za rad na superherojskim TV serijama She-Hulk i Moon Knight, javlja The Wrap.

Jessica Gao ispekla je zanat na TV serijama poput Silicon Valley a njezin je scenarij za epizodu Pickle Rick kultne animirane serije Rick and Morty nagrađen Emmyem. Gao je odličan izbor za rad na ekranizaciji She-Hulk. Strip je to koji prati Jennifer Walters, odvjetnicu kojoj njezin rođak Bruce Banner spasi život tranfuzijom svoje radioaktivne krvi. Walter nakon postaje ženska verzija Hulka koja, za razliku od svog imenjaka, zadržava inteligenciju i u svom zelenom izdanju. I dok je She-Hulk isprva bio samo još jedan superherojski strip, scenarist i ilustrator John Byrne ga koncem 1980ih ga pretvara u komičnu zafrkanciju prepunu meta-štosova. Tijekom 2000ih She-Hulk postaje pomalo nalik superherojskoj verziji TV serije Ally McBeal.

Za to vrijeme, Jeremy Slater bit će zadužen za adaptaciju stripa Moon Knight. Slater je za Netflix radio na ekranizaciji stripa Umbrella Academy o kojoj smo pisali, ekranizaciji horor mange Death Note (također za Netflix) te na TV seriji The Exorcist utemljenoj na istoimenenom horor filmu Williama Friedkina. Moon Knight spada među manje poznate Marvelove superjunake. Ovaj urbani osvetnik krije se iza niza identiteta koji variraju od običnog taksista bogatog playboya. Tema koja se provlači kroz različite verzije ovog lika je njegova psiha rascijepljena na čitav niz osobnosti.

TV serije She-Hulk i Moon Knight prvi su put najavljene u sklopu ovogodišnjeg izdanja konferencije D23 Fan Expo. Točan datum njihove premijere još nije poznat ali se zna kako će sve biti prikazane na Disneyevoj streaming stranici Disney+.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics