Margot Robbie će glumiti u novom Disneyjevom filmu Pirati s Kariba

Margot Robbie, zvijezda filma Birds of Prey će navodno glumiti u novom Disneyjevom filmu Pirati s Kariba (Pirates of the Caribbean), koji će se odvijati u istom svijetu gdje je Johnny Depp tumačio legendarnog Jacka Sparrowa. Pomalo neočekivano je i to što će scenarij za film pisati Christina Hodson, koja je napisala i scenarij za Birds of Prey.

Detalji radnje filma se još uvijek drže dobro zaključanima u škrinji Daveyja Jonesa, no s obzirom da je projekt tek u ranoj fazi produkcije to nije ništa čudno. Ono što se zna je da ovaj projekt nije zamišljen kao spin-off svima nam dobro poznate franšize s Jackom Sparrowom u srcu priče, nego se radi o potpuno novoj originalnoj priči s naglaskom na jake ženske likove, gdje je radnja jednostavno smještena u svijet Pirata s Kariba. Također kako prenosi THR ovaj projekt nema nikakve veze s ranije najavljenim rebootom franšize čiju priču razvijaju scenaristi Ted Elliott i Craig Mazin (Chernobyl). Zanimljivo je kako će oba projekta producirati Jerry Bruckheimer.

Pirati s Kariba su jedna od najunosnijih filmskih franšiza, koji su na pet filmova napravili zaradu od čak 4,5 milijardi dolara. Ali franšiza koju je do sada predvodio Johnny Depp, pokazala je s petim filmom iz 2017. godine da je došlo do svojevrsnog zamora materijala. Pirati s Kariba: Salazarova osveta (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) je ostvario zaradu od 795 milijuna dolara, što je drugi najlošiji rezulatat franšize, gdje je lošiji bio jedino Prokletstvo Crnog bisera (Curse of the Black Pearl).

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics