Margot Robbie će glumiti u novom Disneyjevom filmu Pirati s Kariba

Margot Robbie, zvijezda filma Birds of Prey će navodno glumiti u novom Disneyjevom filmu Pirati s Kariba (Pirates of the Caribbean), koji će se odvijati u istom svijetu gdje je Johnny Depp tumačio legendarnog Jacka Sparrowa. Pomalo neočekivano je i to što će scenarij za film pisati Christina Hodson, koja je napisala i scenarij za Birds of Prey.

Detalji radnje filma se još uvijek drže dobro zaključanima u škrinji Daveyja Jonesa, no s obzirom da je projekt tek u ranoj fazi produkcije to nije ništa čudno. Ono što se zna je da ovaj projekt nije zamišljen kao spin-off svima nam dobro poznate franšize s Jackom Sparrowom u srcu priče, nego se radi o potpuno novoj originalnoj priči s naglaskom na jake ženske likove, gdje je radnja jednostavno smještena u svijet Pirata s Kariba. Također kako prenosi THR ovaj projekt nema nikakve veze s ranije najavljenim rebootom franšize čiju priču razvijaju scenaristi Ted Elliott i Craig Mazin (Chernobyl). Zanimljivo je kako će oba projekta producirati Jerry Bruckheimer.

Pirati s Kariba su jedna od najunosnijih filmskih franšiza, koji su na pet filmova napravili zaradu od čak 4,5 milijardi dolara. Ali franšiza koju je do sada predvodio Johnny Depp, pokazala je s petim filmom iz 2017. godine da je došlo do svojevrsnog zamora materijala. Pirati s Kariba: Salazarova osveta (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) je ostvario zaradu od 795 milijuna dolara, što je drugi najlošiji rezulatat franšize, gdje je lošiji bio jedino Prokletstvo Crnog bisera (Curse of the Black Pearl).

Check Also

Good Omens: šanse za novu sezonu su prilično dobre!

U Amazonovoj i BBC-jevoj seriji Dobri predznaci (Good Omens) uživali su i kritičari i publika, …

Beyond Good & Evil: kultna igra dobiva filmski tretman!

Kultna Ubisoftova video igra Beyond Good & Evil dobiva filmski tretman na Netflixu! Redatelj filma …

Web Statistics