The Flash: prvi trailer otkriva dva Batmana i čak tri Kriptonca!

Noćas tijekom Super Bowla objavljen je prvi trailer za The Flash, prvi samostalni film titularnog DC-jevog superheroja, u režiji Andyja Muschiettija (It), s Ezrom Millerom koji se vraća svojoj prepoznatljivoj ulozi. Da nas očekuje prava poslastica pokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati i Michael Keaton. Jer po mnogima, upravo je on najbolji Batman. Osim Keatonovog Batmana kojeg je (nećemo se lagati) pravo uzbuđenje vidjeti ponovo kao čovjeka-šišmiša, u filmu nas očekuje i verzija Batmana kojeg tumači Ben Affleck. I njega nam je drago ponovo vidjeti u toj ulozi, i šteta je što je ovo posljednja prilika u kojoj ćemo ga imati prilike gledati kao Batmana.

Svjetovi se sudaraju dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

Glavnu glumačku ekipu čine Ezra Miller kao Barry Allen aka The Flash, Kiersey Clemons kao Iris West, Iris West kao Supergirl, Michael Shannon kao general Zod, Antje Traue kao Faora te Michael Keaton i Ben Affleck kao Batmani.

Scenarij potpisuje Christina Hodson (Birds of Prey, Bumblebee), a priču koja je bazirana na DC-jevim likovima osmislili su John Francis Daley, Jonathan Goldstein (Spider-Man: Povratak kući) i Joby Harold (Transformers: Uspon zvijeri). Izvršni producenti su Toby Emmerich, Walter Hamada, Galen Vaisman i Marianne Jenkins.

Očekuje se da će film igrati ključnu ulogu u evoluciji DC-jevog filmskog svemira, kao reboot koji postavlja ploču za novi plan Jamesa Gunna i Petera Safrana.

Film The Flash u domaća kina stiže 15. lipnja.

The Flash

The Flash

The Flash

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics