Kultni DeLorean je sletio u Zagreb

 

21012016_DeLorean_post_1

Da, da, dobro ste pročitali, legendarni automobil iz planetarno popularnog filmskog serijala “Back to the Future” vratio se iz budućnosti u prošlost ni manje ni više nego u Zagreb, u sklopu scenarija nove Žujine reklame.

Jučer se između 2:30 i 05:00 sati na glavnom zagrebačkom trgu odvijao se pravi znanstvenofantastični scenarij. Glavnu ulogu imao najpoznatiji automobil koji se iz budućnosti s novim članom Žujine obitelji vratio u prošlost, sve to pod redateljskom palicom Brune Ankovića i kreativaca iz Žujinog tima koji su zaslužni za niz odličnih reklama piva broj jedan u Hrvatskoj. Što će točno raditi u prošlosti i dalje ostaje nepoznanica, kao i identitet glavnog putnika.

Redatelj ovog spektakla kratko je izjavio: “Danas smo glavni zagrebački trg teleportirali u prošlost, a sve što se događalo samo je uvod u budućnost koju nam nosi Žuja.”

Gdje je sve DeLorean bio izložen za sada nije poznato jer su očito nastojali ovo držati u tajnosti bar koliko su mogli. Saznali smo samo da je privremeno boravio i na Europskom trgu. Pretpostavljamo da će u nekom trenutku biti omogućeno i posjetiti DeLorean te ovjekovječiti taj moment. U svakom slučaju ćemo vas obavijestiti čim saznamo više.

21012016_DeLorean_post_2

21012016_DeLorean_post_3

Foto: Pragma komunikacije

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics