Ivan Lutz svoj prvi roman “Zovite ju Zemlja” objavio i na engleskom jeziku

 

Domaći autor Ivan Lutz, inače iz Slavonskog Broda, javnosti se prezentirao kada je 2013. godine objavio svoj prvi roman “Zovite ju Zemlja“. Knjiga nije pronašla svog izdavača u Hrvatskoj, već u Srbiji i to od strane izdavačke kuće Čarobna knjiga. Prvo se izdanje od onda u potpunosti rasprodalo, a Ivan Lutz je u međuvremenu postao jedan od poznatijih domaćih žanrovskih pisaca. Nakon svog prvijenca objavio je brojne kratke priče i roman “Drum” (kojeg je napisao zajedno s autorom Gordanom Sundaćem). U pripremi je već i novi žanrovski roman radnog naslova “Samo igraj” kojeg će objaviti nakladnička kuća Hangar 7.

Nakon što je pokorio balkansko tržište, Lutz je odlučio svoj prvi roman prezentirati i široj publici prijevodom na engleski jezik. Knjigu “Call it Earth” moguće je pronaći na stranicama amazona po pristupačnim cijenama.

Za one koji ne znaju, radnja romana smještena je na generacijski brod kojim putuju preživjeli Zemljani nakon uništenja planete. Jednom kada napokon pronađu savršenu alternativu stvari se, naravno, znatno kompliciraju.

Kako biste saznali više potražite knjigu na amazonu i samim time podržite domaćog autora koji će jedan dan možda biti i puno više od toga.

21052015_call_it_earth_2

Check Also

A Memory Called Empire, This Is How You Lose the Time War i The Expanse predvode pobjednički niz nagrade Hugo 2020.

Objavljeni su ovogodišnji dobitnici prestižne žanrovske nagrade Hugo. Nagrade su uručene 01. kolovoza 2020. na …

Nominacije za World Fantasy Award 2020.

World Fantasy konvencija je objavila finaliste za ovogodišnju World Fantasy Award. Nagrade se svake godine …

Web Statistics