HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni scenarist, showrunner i izvršni producent nadolazeće serije je William Bridges (Black Mirror, Stranger Things). Redatelj i izvršni producent je Yann Demange (Lovecraft Country). Cronenberg koji je napisao i režirao original također sudjeluje na projektu kao jedan od izvršnih producenata. Ostale izvršne producente čine Michael Ellenberg i Lindsey Springer za Media Res Studio, Meredith Duff i Sarah Sullivan za Wayward Films, René Malo, Fanny-Laure Malo, Pierre David, Clark Peterson i Aaron Gilbert. Projekt je koprodukcija između HBO-a te kuća Media Res Studio i Wayward Films. Media Res (Pachinko, The Morning Show) je prvi puta najavio da radi na seriji još 2017. godine.

Ako serija dobije službenu narudžbu, postat će druga adaptacija serije jednog od Cronenbergovih filmova u posljednjih nekoliko godina. Amazon trenutno priprema seriju baziranu na filmu Dead Ringers (Ukleti blizanci) s Rachel Weisz u glavnoj glavnoj ulozi.

Serija Scanners smještena je u zapanjujući svijet Cronenbergovog filma. Usredotočit će se na dvije žene koje žive na rubu modernog društva koje progone nemilosrdni agenti s nezamislivim moćima i stoga moraju naučiti raditi zajedno kako bi srušile ogromnu zavjeru koja ih je odlučila uništiti.

U originalnom SF horor filmu znanstvenik šalje mladića sa specijalnim psihičkim moćima da krene u potragu za drugima poput njega, kako bi zajedno uspjeli spriječiti njihovog člana koji se suprotstavio njihovim moćima i koristi ih da bi zavladao svijetom.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics