Stigao je prvi trailer za igru Harry Potter: Hogwarts Mystery

Studio za mobilne igre Jam City i Warner Bros. Interactive Entertainment su danas objavili prvi teaser trailer za Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Harry Potter: Hogwarts Mystery je RPG igra s velikim fokusom na priču u kojoj će igrači imati priliku kreirati i nadograđivati svojeg lika i kao student/mladi čarobnjak napredovati kroz godine u Hogwartsu. Usvajat će se nove magične vještine, stvarat će se prijatelji kako i neprijatelji, otvarat će se mogućnosti poput odabira magičnog ljubimca i odlaska u avanture. Igra će se sastojati od velikih linija radnje, ali i onih malih poput prijateljskih questova. Također svaka odluka igrača u akcijskom i narativnom djelu će imati utjecaj na quest, te kako ga drugi likovi doživljavaju i s njim ulaze u interakciju. Svi ti sitni odabiri i velike odluke će fanovima Harryja Pottera omogućiti da oblikuju čarobnjaka kakvim su oduvijek željeli postati.

Vremenski je igra smještena u razdoblje između rođenja Harryja Pottera i njegovog upisivanja u Hogwarts, kada su tamo studenti bili Nymphadora Tonks i Bill Weasley.

Harry Potter: Hogwarts Mystery će stići na App Store, Google Play i Amazon AppStore servise tijekom proljeća ove godine, a zainteresirani će imati priliku isprobati igru tijekom događaja A Celebration of Harry Potter u Floridi od 26. do 28. siječnja.

Check Also

The Invincible, video igra po romanu Stanislava Lema

The Invincible je znanstvenofantastični klasik poljskog pisca Stanislava Lema, objavljen 1964. godine. Radnja prati posadu …

Sutra izlazi „Viktor“, steampunk video igra hrvatskog studija „Studio Spektar“

  Da ste prije deset godina rekli da će najbolja video igra današnjice izaći iz …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics