Stigao je prvi trailer za igru Harry Potter: Hogwarts Mystery

Studio za mobilne igre Jam City i Warner Bros. Interactive Entertainment su danas objavili prvi teaser trailer za Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Harry Potter: Hogwarts Mystery je RPG igra s velikim fokusom na priču u kojoj će igrači imati priliku kreirati i nadograđivati svojeg lika i kao student/mladi čarobnjak napredovati kroz godine u Hogwartsu. Usvajat će se nove magične vještine, stvarat će se prijatelji kako i neprijatelji, otvarat će se mogućnosti poput odabira magičnog ljubimca i odlaska u avanture. Igra će se sastojati od velikih linija radnje, ali i onih malih poput prijateljskih questova. Također svaka odluka igrača u akcijskom i narativnom djelu će imati utjecaj na quest, te kako ga drugi likovi doživljavaju i s njim ulaze u interakciju. Svi ti sitni odabiri i velike odluke će fanovima Harryja Pottera omogućiti da oblikuju čarobnjaka kakvim su oduvijek željeli postati.

Vremenski je igra smještena u razdoblje između rođenja Harryja Pottera i njegovog upisivanja u Hogwarts, kada su tamo studenti bili Nymphadora Tonks i Bill Weasley.

Harry Potter: Hogwarts Mystery će stići na App Store, Google Play i Amazon AppStore servise tijekom proljeća ove godine, a zainteresirani će imati priliku isprobati igru tijekom događaja A Celebration of Harry Potter u Floridi od 26. do 28. siječnja.

Check Also

The Invincible: novi trailer za retrofuturističku video igru inspiriranu romanom Stanisława Lema

Na temeljima priče kultnog SF romana The Invincible (Niezwyciężony) autora Stanisława Lem, radilo se na …

The Invincible, video igra po romanu Stanisława Lema

The Invincible je znanstvenofantastični klasik poljskog pisca Stanisława Lema, objavljen 1964. godine. Radnja prati posadu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics