Foundation: novi trailer i poster za Appleovu iščekivanu adaptaciju!

Apple TV Plus je objavio friški trailer za dugo očekivanu tv adaptaciju kultne trilogije Foundation (Fondacija) Isaaca Asimova. Tvorac serije i showrunner je David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel). Redatelj je Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman), a izvršni producenti su Robyn Asimov, David S. Goyer, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg i Marcy Ross.

Kad revolucionarni dr. Hari Seldon predvidi predstojeći pad Carstva, on i grupa vjernih sljedbenika zaputili su se u zabačene krajeve galaksije kako bi osnovali Fondaciju u pokušaju obnove i očuvanja budućnosti civilizacije. Razjareni Harijevim tvrdnjama, vladajući Cleonsi, iz dugačkog niz carskih klonova, strahuju da im moć slabi, i prisiljeni su računati s potencijalnom stvarnošću da zauvijek izgube svoje nasljeđe.

Otkrivajući najkonkretniji pogled na seriju do sada, novi trailer poziva gledatelje da krenu na uzbudljivo i emotivno putovanje slijedeći grupu prognanih koji otkrivaju da je jedini način da se spasi Galaktičko Carstvo od uništenja da mu prkose.

U seriji glavne uloge tumače Lee Pace (Halt and Catch Fire) kao Brother Day, car Galaksije i Jared Harris (Chernobyl) kao Hari Seldon, matematičar koji je predvidio propadanje Galaktičkog carstva i koji kreće u stvaranje kompendija svih znanja koje je nazvao “Encyclopedia Galactica”.

Ostale ključne uloge tumače Lou Llobell kao Gaal Dornick, Leah Harvey (Les Misérables) kao Salvor, Laura Birn (The Innocents) kao Demerzel, Terrence Mann (Sense8) kao Brother Dusk i Cassian Bilton kao Brother Dawn.

Recenziju romana Fondacija, prvog dijela trilogije pročitajte ovdje. Više o ocu moderne znanstvene fantastike – Isaacu Asimovu možete pronaći na ovom linku. Također, na Inverzijinom webshopu trenutno možete pronaći na akcijskoj cijeni paket od prve dvije knjiga serijala Fondacija, u izdanju Koncept izdavaštva.

Serija premijerno stiže 24. rujna, i to s dvije epizode od ukupno njih deset.

Foundation

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Terminator Zero nas u kolovozu vodi na putovanje kroz vrijeme!

29. kolovoza 1997. sve će se promjeniti! A Netflixova anime serija Terminator Zero će upravo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics