Fotke sa seta otkrivaju bolji pogled na Batmana

The Batman je kao što već vjerojatno znate u produkciji, i tek što je krenulo testiranje za snimanje u okolici Glasgowa u Škotskoj, procurile su fotke sa seta koje otkrivaju bolji pogled na Batmanov kostim, kao i prvi pogled na njegov Batmotor (koji je prvo filmsko pojavljivanje imao u Batman & Robin iz 1997. godine). Također pojavile su se i fotografije koje čini se otkrivaju psihijatrijsku bolnicu iliti Arkham Asylum.

Ukoliko nije jasno iz samih fotki, na njima nije Robert Pattinson, za razliku od prvog službenog pogleda na novog Batmana. No iako fotke ne otkrivaju samog Pattinsona, nego njegovog kaskadera, svejedno je ovo vrlo dobrodošao pogled jer daje detaljniji i gotovo kompletan pogled na odijelo/kostim. Nakon službenog videa koji je očito za funkciju imao preduhitriti ove fotke, sada znamo odgovore na dva bitna pitanja oko kostima. Batmanov kostim će imati iznimno tamni kolorit, i nema više dileme oko boje, s obzirom da je ono potpuno crno, uključujući i amblem. Dobili smo odgovor i kakvi detalji čine novo odijelo koje ima militaristički stil. Tu je prigodna taktička oprema i utility remen. Uši maske su neke pristojne srednje veličine, između dugačkih Keatonovih i Affleckovih malih ušiju, no “jastučići” na ramenima su privukli veliku pažnju, te se već zbijaju šale na njihov račun. Za sada nema posljednjeg komadića puzzlea – plašta, ali treba uzeti u obzir da to ne znači da ga neće uopće biti, jer isti se može dodati u postprodukciji, ali i možda jednostavno Batman ne nosi plašt iz praktičnih razloga dok se vozi na motoru.

Sigurni smo da ćemo s ovim fotkama otvoriti Pandorinu kutiju, pa rasprava može započeti. Dakle, kako vam se čini novi kostim?

Zanimljivo je da fotke otkrivaju i još jednog lika na drugom motoru. No on je pod kacigom pa ne možemo reći o kome se točno radi, iako konstitucija tijela ukazuje na možebitni ženski lik. S obzirom da je lik Catwoman obično u crnom outfitu ne bi nas čudilo da je ovo upravo ona, koju za potrebe novog filma tumači Zoë Kravitz.

U filmu ćemo osim već spomenutih Pattinsona aka Batmana i Zoe Kravitz (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Mad Max: Fury Road) aka Catwoman, gledati i Jeffreyja Wrighta (Hunger Games) kao James Gordon, Paula Danoa (Love & Mercy, 12 Years a Slave) kao Edwarda Nashtona aka Riddlera, Andyja Serkisa (Planet of the Apes, Black Panther) kao Alfreda Pennywortha, Colina Farrella (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Dumbo) kao Oswalda Cobblepota aka Penguina, Johna Turturroa (Transformers) kao Carminea Falconea i Petera Sarsgaarda (The Magnificent Seven, Black Mass) kao Gothamovog okružnog tužitelja Gila Colsona.

Redatelj filma je Matt Reeves, a scenarij potpisuje Reeves zajedno s Mattsonom Tomlinom. Reeves i Dylan Clark (the Planet of the Apes films) produciraju film, sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadom i Chantal Nong Vo kao izvršnim producentima.

The Batman u kina stiže 25. lipnja 2021. godine.

The Batman

The Batman

The Batman

The Batman

The Batman

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics