The Batman: prvi pogled na Roberta Pattinsona kao Batmana

Stigao je i taj dan, ovo bi bilo prigodnije za večer, ali dok ovo pišem kod nas je jutro i većinu vas će ova vijest dočekati uz prvu kavu. Bilo kako bilo konačno smo dočekali prvi pogled na Roberta Pattinsona kao Batmana. Iako je ovo tek prva testna snimka za kameru, sigurni smo kako će vas biti dosta koji ćete na nju reagirati bilo s oduševljenjem, prijezirom ili pak ravnodušnošću. Osim što smo po prvi puta dobili pogled na Pattinsonovu bradu koja viri iz Batmanove maske, dobili smo i prvi pogled na njegov amblem na prsima. I to nije sve, u pozadini nam je serviran i mali dijelić glavne muzičke teme filma The Batman, koja je vrlo prigodna, pomalo zlokobna i mračna. Glazbenu temu potpisuje Michael Giacchino (Cloverfield, Rogue One: A Star Wars Story, Dawn of the Planet of the Apes), dok je kamerman iza ovih kadrova Greig Fraser (Lion, Dune).

Odijelo ima stil oklopa (podsjeća na ono iz video igara Batman: Arkham), i posebno je zanimljivo kako je dizajniran logo, više kao nešto što ima uporabnu vrijednost, iako za sada još uvijek nagađamo, možda kao Batarang? Maska za lice se čini pomalo grubo napravljena (skoro pa brzinski sklepana) od kože, ali to je vjerojatno namjerno, jer priča će pratiti Brucea Waynea aka Batmana u njegovim ranim danima borbe protiv zločina, pa je logično da kostim bude manje uglađen.

Testnu snimku je na društvene mreže pustio sam redatelj filma Matt Reeves. Dobar marketinški potez, i jako dobro upakiran, taman da malo zadovolji znatiželju, a da se i dalje ima još štošta za otkriti do vremena kada će film stići u kina (a da preduhitre curenje mutnih fotki sa seta). Scenarij filma potpisuje Reeves zajedno s Mattsonom Tomlinom.

U filmu ćemo osim Pattinsona kao Batmana gledati i Zoe Kravitz kao Selinu Kyle aka Catwoman, Jeffreyja Wrighta kao James Gordon, Paula Danoa kao Edwarda Nashtona aka Riddlera, Andyja Serkisa kao Alfreda Pennywortha, Colina Farrella kao Oswalda Cobblepota aka Penguina, Johna Turturroa kao Carminea Falconea i Petera Sarsgaarda kao Gothamovog okružnog tužitelja Gila Colsona.

The Batman u kina stiže 25. lipnja 2021. godine.

The Batman

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics