Dobitnici ulaznica za žanrovsku akcijsku komediju Pikseli

 

03082015_pikseli_dobitnici_karata_post

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj smo dijelili ulaznice za znanstveno fantastičnu akcijsku komediju Pikseli koja trenutno igra u domaćim kinima. Naši sponzori, Continental film i Cineplexx kina čestitaju svim dobitnicima i žele Vam uzbudljivu, napetu, ali i komičnu pustolovinu s filmom.

Dobitnici po dvije ulaznice koji su uspješno odgovorili na postavljena pitanja i imali sreće prilikom izvlačenja su: Tvrtko Ivanisevic, David Kelečić, Sven Horvatic, Ivica Cerin i Tina Ivanišević.

S obzirom da ste nam uz točne odgovore ponudili i onaj gdje želite pogledati film tada je preostalo samo da Vas obavijestimo da ćemo Vaša imena proslijediti na kino blagajne gdje će te uz osobnu iskaznicu moći podići osvojene ulaznice. Ulaznice možete iskoristiti u svim terminima od 04. kolovoza pa sve dok se film nalazi na repertoaru odabranog kina.

Čestitkama se naravno pridružujemo i mi, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta želimo istu u našim narednim nagradnim igrama. I da, znamo da još nismo objavili dobitnike za Igru prijestolja, pokušavamo pribaviti još koju nagradu tako da možemo nagraditi što više sudionika, jer igralo vas je zaista mnogo. U svakom slučaju uskoro ćemo objaviti dobitnike pa se strpite još malo. Nova nagradna je naravno već u pripremi, nadamo se da ste spremni…

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics