Avengers: Marvel razmatra novi film s originalnom glumačkom postavom

Prema pisanju Varietyja, postoji šansa da ćemo dobiti novi film s Avengersima iliti Osvetnicima, i to s originalnom glumačkom postavom. Pitate se kako, zašto? Na zadnje nije osobito teško odgovoriti, jer od najnovijeg Marvelovog filma The Marvels se ne očekuje puno na kino blagajnama, a već neko vrijeme Marvelov kinematografski svemir ne napreduje kao prije, te njegovi filmovi i s njim povezane serije nisu na visini zadatka, pa je očito da bi ovakav potez mogao malo prodrmati stvari, već samim time što je neočekivan. A tu je svojevrsna krizna situacija s glumcem Jonathanom Majorsom, koji je kao glavni zlikovac praktički trebao nositi sljedeću fazu Marvelovog kinematografskog svemira, no kako mu se sprema suđenje zbog optužbi za obiteljsko nasilje, Marvel je prisiljen preispitati svoje planove. Tako da je zašto kristalno jasno, Marvelu treba što prije jedan ozbiljno veliki hit, i to nešto potpuno novo iz šešira.

Budući da je Bob Iger javno priznao lošu stranu prezasićenosti Marvel TV-om koja je “razvodnila fokus i pozornost”, sada se razmatraju neki doista dramatični potezi. Da, tu sada dolazimo do kako. Izvori govore da se razgovaralo o vraćanju originalne postave Osvetnika, što bi uključivalo Iron Mana Roberta Downeyja Jr.-a i Crne udovice Scarlett Johansson. I čini se da problem oko njihovog oživljavanja, zapravo i nije problem, problem je novac, jer ako se i osmisli ideja, i dalje ostaje činjenica da bi njihovo vraćanje na stol bilo vrlo skupo. Izvori kažu da je Downeyjeva plaća za “Iron Man 3” bila oko 25 milijuna dolara.

Ovo također nije prvi ‘potres’ u studiju Marvel. Nema dugo da smo pisali o seriji Daredevil: Born Again, koja je prošli mjesec doživjela “značajni kreativni reboot”, kao dio veće promjene u pristupu studija televizijskim serijama. Planiraju se konkretne promjene u načinu na koji pristupaju svojim televizijskim serijama angažiranjem showrunnera umjesto da se oslanjaju na filmske izvršne producente da vode projekte.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

One comment

  1. “Pitate se kako, zašto?”

    Zato što im je “Endgame” bio zadnji koliko-toliko gledljiv film, a potom ih je woke ludilo potpuno uništilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics