Ad Astra: novi spot za film otkriva nešto više radnje

20th Century Fox je nedavno objavio intrigantan i napeti spot “Highly Classified” za SF triler Ad Astra.

Redatelj filma je James Gray (Little Odessa, The Yards, We Own the Night, Two Lovers, The Immigrant, The Lost City of Z). Scenarij zajedno potpisuju James Gray i Ethan Gross, a producenti su Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, Rodrigo Teixeira i Anthony Katagas.

Astronaut Roy McBride putuje do vanjskih rubova sunčevog sustava kako bi pronašao svog nestalog oca i otkrio tajnu koja ugrožava opstanak našeg planeta. Njegovo će putovanje otkriti tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja i naše mjesto u kozmosu.

Glavne uloge tumače Brad Pitt (World War Z), Tommy Lee Jones (Captain America: The First Avenger), Ruth Negga (Preacher), Liv Tyler (The Incredible Hulk), Donald Sutherland (The Hunger Games), Jamie Kennedy (Scream), John Finn (The Walking Dead), Kimberly Elise (Death Wish), Bobby Nish (ER), LisaGay Hamilton (Vice) i John Ortiz (Bumblebee).

Iako je već i s prvim trailerom došlo do brojnih usporedbi s Nolananovim Interstellarom iz 2014. godine, Gray je još 2017. u intervjuu za Collider izjavio kako se nada da će film biti realističan unatoč tome što se radi o SF uradku. “Ono što ja pokušavam postići je najrealističniji prikaz svemirskog putovanja na filmu i pri tome poručiti ‘Svemir je iznimno negostoljubivo mjesto za nas’. To je poput priče Srce tame, s putovanjem na vanjski rub našeg sunčevog sustava.”

Ad Astra u kina dolazi 20. rujna. Film je snimljen još 2017. godine, i incijalno je trebao izaći u siječnju, da bi bio pomaknut za svibanj, i sada pomalo sa strepnjom čekamo rujan.

Ad Astra

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics