Home / Videodrom / Traileri / Brad Pitt je astronaut koji nastoji spasiti svijet u SF trileru Ad Astra

Brad Pitt je astronaut koji nastoji spasiti svijet u SF trileru Ad Astra

“Računamo na vas da otkrijete što se tamo zbiva.” 20th Century Fox je konačno objavio prvi trailer za SF triler Ad Astra.

Astronaut Roy McBride putuje do vanjskih rubova sunčevog sustava kako bi pronašao svog nestalog oca i otkrio tajnu koja ugrožava opstanak našeg planeta. Njegovo će putovanje otkriti tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja i naše mjesto u kozmosu.

Glavne uloge tumače Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Jamie Kennedy, John Finn, Kimberly Elise, Bobby Nish, LisaGay Hamilton i John Ortiz.

Redatelj filma je James Gray (Little Odessa, The Yards, We Own the Night, Two Lovers, The Immigrant, The Lost City of Z). Scenarij zajedno potpisuju James Gray i Ethan Gross, a producenti su Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, Rodrigo Teixeira i Anthony Katagas.

Iako već s prvim trailerom dolazi do brojnih usporedbi s Nolananovim Interstellarom iz 2014. godine, Gray je još 2017. u intervjuu za Collider izjavio kako se nada da će film biti realističan unatoč tome što se radi o SF uradku. “Ono što ja pokušavam postići je najrealističniji prikaz svemirskog putovanja na filmu i pri tome poručiti ‘Svemir je iznimno negostoljubivo mjesto za nas’. To je poput priče Srce tame, s putovanjem na vanjski rub našeg sunčevog sustava.”

Ad Astra u kina dolazi 20. rujna. Film je snimljen još 2017. godine, i incijalno je trebao izaći u siječnju, da bi bio pomaknut za svibanj, i sada pomalo sa strepnjom čekamo rujan.

Ad Astra

Check Also

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Prvi jezivi teaser za film Antlers je otkrio novo čudovište Guillerma del Tora

Fox Searchlight je objavio prvi teaser trailer i poster za horor film Antlers kojeg producira …

Web Statistics