A Discovery of Witches, prvi trailer za 2. sezonu!

Na ovogodišnjem virtualnom New York Comic Conu otkriven je prvi trailer za drugu sezonu serije A Discovery of Witches (Otkrivanje vještica). Za one koji ne znaju serija je bazirana na popularnoj trilogiji knjiga All Souls autorice Deborah Harkness. Druga sezona se sastoji od 10 epizoda koje na Sky One stižu 08. siječnja, a na Sundance Now i Shudder stižu već 09. siječnja 2021. godine.

Nadolazeća sezona se bavi događajima druge knjige trilogije – Shadow of Night. “Vidimo Dianu i Matthewa kako putuju kroz vrijeme u elizabetanski London, gdje Diana mora ići kako bi pronašla učitelja za njezinu magiju, ali i kako bi pronašla Knjigu Života.” – izjavio je MacKinnon. U međuvremenu, u sadašnjosti Gerbert, Knox, Satu i Domenico pokušavaju otkriti što se dogodilo Matthewu i Diani; Sarah i Em stvaraju savez s lovcem na vještice Ysabeau de Clermontom; a Marcus i Miriam daju sve od sebe da zaštite Sophie, koja je trudna.

Trailer daje ideju što očekivati ​​u drugoj sezoni, od uvođenja novih likova, raskošnih kostima i scenografije te obiljem intriga. Deborah Harkness razgovarala je s izvršnim producentom Lachlanom Mackinnonom o stvaranju uvjerljivog Londona iz elizabetanskog doba, od scenografija pa sve do kostima i pedantno izrađenih rekvizita. Prihvatili su i nekoliko pitanja fanova prije nego što su riječ predali nekolicini članova glumačke ekipe, uključujući Theresu Palmer (Diana Bishop) i Matthewa Goodea (Matthew Clairmont).

Još u studenom je serija dobila obnovu za drugu i treću sezonu, a panel na New York Comic Conu je otkrio da je glumačka ekipa trenutno u pola snimanja treće sezone.

Prva sezona serije je kod nas dostupna na platformi HBO GO, a naš osvrt na prvu sezonu potražite ovdje.

Check Also

The Lord of the Rings: otkriven je službeni sinopsis Amazonove serije!

Amazon Studios je konačno otkrio nešto detaljniji službeni opis radnje za njihovu misterioznu prikvel seriju …

Bliss: prvi trailer za SF triler koji propituje prirodu stvarnosti

Amazon Prime je objavio prvi trailer i poster za SF dramu Bliss. Redatelj i scenarist …

Web Statistics